, , . , . , . , .
4 :
450 . 1 .. 8 , , 3/4 3/4 3 ..
:
, . . . , 5 . , , , 5 . , , 2 . , . .
4 :
3 .. 1 .. , 170 . 2,5 .. 1,5 .. 1 ..
:
. . , . .
. , , 3 . 3 . .
:
1/4 1/2 2 .. 2 .. ,
:
, . .
.
2 :
1 .. + 2 .. 1 . 2 -, 1/4 1/4 1 .. 2 .. 2 ..
:
200 °C. 1 . . , . , 3 . 2 . 20 , , , 52 °C. 10 .
. 2 .. -. , 3 . , , 2 . . . . .
, . .
10-12 :
2 . ( « »), 230 . , 1 , 1/4 2 .. 1 .. 160 . 1 1/4 0,5 1/4
:
. , 20 . , .
, , , , 8 . , . , 2 . , , , , 6-8 . , . , , 2 .
. . , , , . .
4 :
1/2 2 .. 1,3 . , 2 .. 1 , 1 , 2 1 4 1/4 2
:
. . . .
160 °C. . , , , 2 . , . .
, , , . , , , 10 . , . . .
50 , . 10 , .
. . , , 5 . , . .
4 :
1 . 3 .. 2 .. 2 .. 1 .. 2
:
190 °C. . . .
, , , . .
. 20-25 , 10 . .
4 :
: 6 -, 1/3 1 .. 1 .. 1/4 ..
: 1 .. 1 .. , 170 . 4 ..
:
180 °C. . - 45 , . . - . , , . .
. , 2 . . . . , , medium rare, 2 .
. . .
. .