-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194




55.png


Топ-3 оригінальних страв з бананами на Новий рік 2016

Суббота, 12 Декабря 2015 г. 22:18 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

 


Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

Обезьянки Мартышке тоже нужно думать смайлик gif анимация

Погодуй Мавпочку! Топ-3 оригінальних страв з бананами на Новий рік 2016
 

В ніч на 1 січня 2016 року українці зустрічатимуть рік Мавпи.

Для того, аби задобрити володарку наступних 365 днів, потрібно правильно продумати святкове меню.

 (137x144, 5Kb)

Читать далее

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

55.png

 


 

Серия сообщений "Новый год":
Часть 1 - Топ-3 оригінальних страв з бананами на Новий рік 2016
Часть 2 - Блюда на Новый год 2016: банановый торт «Смешная обезьяна»
Часть 3 - 8 ностальгических блюд для новогоднего стола
...
Часть 10 - Креативные салаты на новогодний стол
Часть 11 - Салаты слоеные на Новый год - 50 рецептов!
Часть 12 - Домашняя куриная колбаса - на будни или в праздники


Метки:  


Процитировано 1 раз

Шпроти в домашніх умовах

Суббота, 12 Декабря 2015 г. 14:39 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

1 кг дрібної риби (кілька, мойва, хамса)
4 жмені сухого цибулиння
100 г соняшникової олії
2 столові ложки солі
0,5 склянки дуже міцного чорного чаю
чорний перець (мелений і горошок)
6-8 шт. лаврового листя
1 ч.л. рідкого диму
бульйонний кубик зі смаком бекону (на бажання).

Читать далее...

Серия сообщений "Соленая/копченая рыбы":
Часть 1 - 9 лучших маринадов для рыбы
Часть 2 - Скумбрия "копченая" на чае
Часть 3 - Соленая скумбрия по рецепту «Старого моряка»
Часть 4 - Шпроти в домашніх умовах
Часть 5 - Красная рыба засоленная в морозилке...-необычный рецепт
Часть 6 - Как посолить Красную Рыбу!
...
Часть 9 - Салат со скумбрией на зиму
Часть 10 - Маринованная скумбрия
Часть 11 - Рулет из скумбрии с овощами и желатином


Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

Пісний рулет з картоплею та грибами

Суббота, 12 Декабря 2015 г. 14:35 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

1 лист тонкого вірменського лаваша
400 г печериць
2 цибулини
600 г картоплі
соняшникова олія.

Очищену картоплю зварити, розім’яти в пюре.
Пюре повинно вийти густим, але не сухим, якщо сухувате, додати трохи відвару.

Читать далее...

Серия сообщений "Блюда из грибов":
Часть 1 - Закарпатська кухня. Чорна поливка
Часть 2 - Картофельные гнездышки с грибами и сыром
...
Часть 5 - Борщ з грибними пельменями
Часть 6 - ЛЕСНАЯ ОТБИВНАЯ
Часть 7 - Пісний рулет з картоплею та грибами
Часть 8 - ЖАРКОЕ ИЗ СВИНИНЫ С ШАМПИНЬОНАМИ
Часть 9 - Малосольные ШАМПИНЬОНЫ на скорую руку - мировой рецептик!
...
Часть 13 - Жюльен «Наслаждение»
Часть 14 - Без заголовка
Часть 15 - Бургер с вешенками и сырным соусом

Серия сообщений "Блюда из лаваша":
Часть 1 - Мини люля-кебаб, запеченные в лаваше
Часть 2 - Лаваш собственного приготовления
Часть 3 - Пирог из лаваша с сыром
Часть 4 - Лаваш с корейской морковкой и ветчиной
Часть 5 - Пісний рулет з картоплею та грибами
Часть 6 - Рулет из лаваша с крабовыми палочками и огурцом
Часть 7 - ЭНЧИЛАДАС - ПРОСТО И ВКУСНО!

Серия сообщений "Картофель":
Часть 1 - Картофельное раздолье..
Часть 2 - Кныши из слоёного теста с картошкой
...
Часть 8 - Картопляна бабка, фарширована грибами
Часть 9 - Картофельные кнедлики с мясом
Часть 10 - Пісний рулет з картоплею та грибами
Часть 11 - 10 Самых наивкуснейших блюд из картофеля
Часть 12 - КАРТОШКА по УКРАИНСКИ запеченная в духовке
Часть 13 - Деруны по-галицки
Часть 14 - Картофель, запеченный с чесноком! Я даже от аромата этого блюда схожу с ума!


Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям

Печенье из песочного теста с творогом

Пятница, 11 Декабря 2015 г. 14:59 + в цитатник

Метки:  


Процитировано 3 раз
Понравилось: 3 пользователям

ТОП-5 рецептов запеченной утки

Пятница, 11 Декабря 2015 г. 09:58 + в цитатник
Рубрики:  Блюда из птицы

Метки:  


Процитировано 6 раз
Понравилось: 3 пользователям

Як прикрасити салат на Новий рік

Четверг, 10 Декабря 2015 г. 15:01 + в цитатник

Метки:  

Понравилось: 1 пользователю

Картопляна бабка, фарширована грибами

Четверг, 10 Декабря 2015 г. 14:56 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

 

Картопляна бабка, фарширована грибами
Інгредієнти:

• Картопля — 10 шт
• Борошно — 1 ст. л.
• Жир — 2 ст. л.
• Сметана — 4 ст. л.
• Сіль — за смаком

Фарш:
• Свіжі або заморожені гриби — 100-150 г
• Цибуля ріпчаста — 2 шт. (великі)
• Вершкове масло — 2 ст. л.

Приготування: Читать далее

55.png


 

Серия сообщений "Картофель":
Часть 1 - Картофельное раздолье..
Часть 2 - Кныши из слоёного теста с картошкой
...
Часть 6 - Деруни із сиром та шинкою
Часть 7 - Макогони. Рецепти української галицької кухні
Часть 8 - Картопляна бабка, фарширована грибами
Часть 9 - Картофельные кнедлики с мясом
Часть 10 - Пісний рулет з картоплею та грибами
...
Часть 12 - КАРТОШКА по УКРАИНСКИ запеченная в духовке
Часть 13 - Деруны по-галицки
Часть 14 - Картофель, запеченный с чесноком! Я даже от аромата этого блюда схожу с ума!


Метки:  


Процитировано 9 раз
Понравилось: 2 пользователям

Гусак фарширований

Вторник, 08 Декабря 2015 г. 15:42 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

 

Гусак фарширований
Інгредієнти:

• Гусак — 3-3,5 кг
• Картопля — 1 кг
• Кислі яблука («Антонівка») — 3 шт. (великі)
• Сіль, перець — за смаком

Приготування:
 Смажений гусак – чудове святкове блюдо на Різдво чи Новий рік.
Читать далее

55.png

 

Серия сообщений "Гусь":
Часть 1 - Гусак фарширований
Часть 2 - Винная утка от Бартоломео Скаппи

Рубрики:  Блюда из птицы

Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

Росівниця. Карпатське блюдо

Вторник, 08 Декабря 2015 г. 15:22 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора


 

Інгредієнти страви — росівницю:

• Буженина — 400 г
• Квашена капуста — 500 г
• Кукурудзяна крупа — 1 ст.
• Сіль, перець, зелень петрушки

Як приготувати росівницю:

Традиційне карпатське блюдо відрізняється простотою приготування і своєю оригінальністю.

Для приготування росівниці вам спочатку знадобиться зробити бульйон з буженини. Коли бульйон буде готовий, додайте в нього квашену капусту і варіть близько 10 хвилин. Додайте в бульйон 1 стакан кукурудзяної крупи і варіть блюдо до готовності.

55.png


 

Серия сообщений "Суп":
Часть 1 - КУКУРУЗНЫЙ СУП В ГОРШОЧКАХ
Часть 2 - Росівниця. Карпатське блюдо
Часть 3 - СОЛЯНКА МЯСНАЯ СБОРНАЯ, ПРАВИЛЬНЫЙ РЕЦЕПТ
Часть 4 - Без заголовка
...
Часть 13 - Легкий овощной суп с индейкой и перловкой
Часть 14 - Суп харчо из говядины с рисом
Часть 15 - Снытные щи

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина

Метки:  

Понравилось: 2 пользователям

Лучшие варианты тарталеток

Вторник, 08 Декабря 2015 г. 14:48 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Лучшие варианты тарталеток

Тарталетки - маленькие закусочки с разными начинками, буквально на один укус.

Они разлетаются на ура на банкетах и праздниках.

А

если их красиво оформить, они еще станут настоящим украшением стола.

Читать далее...

Метки:  


Процитировано 4 раз
Понравилось: 3 пользователям

Рецепты салатов на Новый 2016 год Обезьяны. Несколько практичных советов

Вторник, 08 Декабря 2015 г. 12:24 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора
Рецепты салатов на Новый 2016 год ОбезьяныРецепты салатов на Новый 2016 год Обезьяны. Несколько практичных советов

Согласно восточному календарю хозяйкой 2016 года будет веселая и озорная Обезьянка. Готовясь к встрече этого Нового года и продумывая свое праздничное меню мы, конечно же, постараемся ей всячески угодить.

Сделать это, поверьте, будет совсем не сложно – разнообразие на столе овощей, зелени и фруктов, и она будет в полном восторге, да и Вам не сильно утруждаться придется. Подберите несколько оригинальных, интересных и красивых салатов, парочку несложных, но ярких закусок и Ваш праздничный ужин будет шикарным, а день накануне легким и беззаботным.

Кто вообще сказал, что на Новогоднем столе обязательно должно присутствовать что-то из горячего?

Приготовьте много разнообразных и сытных салатов, закусок и бутербродов, сырных, рыбных или мясных нарезок и Вам не придется бегать к плите, что бы закончить или разогреть свое очередное блюдо, а всю ночь можно будет отдыхать и веселиться наравне со всеми.

Праздничное застолье это всегда лишние калории и стресс для организма, сделайте ему приятное и подарите возможность расслабиться.

Вкусно поесть, накормить всю семью и приглашенных гостей, удивить их и украсить стол легко можно одними лишь салатами.

Нужно только подобрать несколько разных, интересных, а может даже и неординарных рецептов, что бы угодить вкусу каждого из тех, кто будет присутствовать, а еще впечатлить и покорить их. Обязательно подойдите к процессу приготовления и подачи своих блюд творчески, добавьте в них красок и креатива. .

А когда же еще фантазировать как не в канун Нового года!

Читать далее...

Серия сообщений "**Кулинарные хитрости*Советы":
Часть 1 - Кухонные мифы
Часть 2 - Как превратить жесткое мясо в мягкое и сочное
...
Часть 6 - Путівник з української кухні
Часть 7 - Как пожарить рыбу, чтобы в ней не было костей?
Часть 8 - Рецепты салатов на Новый 2016 год Обезьяны. Несколько практичных советов
Часть 9 - Оригинальный декор пасхальных яиц


Метки:  


Процитировано 2 раз
Понравилось: 3 пользователям

Новорічний шоколадний торт з курагою

Понедельник, 07 Декабря 2015 г. 23:28 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

download (3)

ІНГРЕДІЄНТИ
мука  100 г
яйця курячі  5 шт.
цукор  150 г + 200 г
какао  50 г + 150 г
розпушувач  1 ч.л.
олія  4 ст.л.
сіль  1 щіпка
вершки молочні  300 мл + 150 мл
сир  150 г
цукрова пудра  125 г
курага  300 г
вода  200 мл + 100 мл + 50 мл
вершкове масло  110 г
желатин  2 ч.л.
лікер  3 ст.л.
шоколад гіркий  50 г
ПРОЦЕС ПРИГОТУВАННЯ


У цьому торті злилися три смаки: шоколадний, вершковий і абрикосовий.

Читать далее

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

55.png

 

Серия сообщений "Торты":
Часть 1 - Торт "Наполеон" с очень вкусным кремом
Часть 2 - Празький торт
...
Часть 6 - Австрійський Різдвяний горіховий торт
Часть 7 - Новорічний Торт “Пташине молоко”
Часть 8 - Новорічний шоколадний торт з курагою
Часть 9 - Блюда на Новый год 2016: банановый торт «Смешная обезьяна»
Часть 10 - Торт - эклер
...
Часть 27 - Медовик с заварным кремом
Часть 28 - Пляцок ПАВУТИНКА
Часть 29 - Клюквенный чизкейк


Метки:  


Процитировано 4 раз
Понравилось: 1 пользователю

Домашній сир за 3 год!

Понедельник, 07 Декабря 2015 г. 23:19 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

 7353bb51af9b416ee936b7d6a3922da8Неймовірно смачний сир, який містить тільки натуральні продукти і нічого зайвого.

Сири які ми купуємо в магазині, не зрозуміло з чого зроблені, дико дорогі, і дуже часто просто не смачні.
Але всі знають, що саме сир  корисний своїм величезним вмістом кальцію.

Та й який дитина не любить макарони  з сиром?!

У цьому сирі всі продукти натуральні, нічого зайвого, тому ви точно будете впевнені, що вашій малечі цей сир буде корисний.
Інгредієнти:

Читать далее

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

55.png

 

Серия сообщений "Блюда из сыра":
Часть 1 - Теплый салат с жареным сыром
Часть 2 - Cмажений "Адигейський сир"
...
Часть 6 - Закуска "Ёлочные шары"
Часть 7 - Сырные палочки к супу
Часть 8 - Домашній сир за 3 год!
Часть 9 - Быстрое хачапури на сковороде


Метки:  


Процитировано 20 раз
Понравилось: 7 пользователям

Новорічний Торт “Пташине молоко”

Понедельник, 07 Декабря 2015 г. 23:10 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

 


Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

Цей грандіозний торт винайшли в легендарній кондитерській при ресторані «Прага» на Арбаті в 1980 році.

Здавалося, немає нічого простішого, ніж спекти вдома  нехитре суфле.

Ан ні! Секрет московських кондитерів був у тому, що ніжна, пухнаста, повітряна структура торта “Пташине молоко» виходила завдяки заморському інгредієнту агар-агару.

Дістати його було неможливо, тому залишалося тільки ганятися за великим дефіцитом.illu_article_content-7
Сьогодні купити агар-агар не складає особливої ​​проблеми, але не в кожного знайдеться час шукати незнайомий інгредієнт, а потім вивчати і експериментувати.

Пропоную більш доступний рецепт з желатином: запевняю, якщо будете слідувати рецептурою, у вас вийде те саме – найніжніше “Пташине молоко”.
РЕЦЕПТ ТОРТА “Пташине молоко»

Читать далее

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

55.png


 

Серия сообщений "Торты":
Часть 1 - Торт "Наполеон" с очень вкусным кремом
Часть 2 - Празький торт
...
Часть 5 - Торт “Тірамісу”
Часть 6 - Австрійський Різдвяний горіховий торт
Часть 7 - Новорічний Торт “Пташине молоко”
Часть 8 - Новорічний шоколадний торт з курагою
Часть 9 - Блюда на Новый год 2016: банановый торт «Смешная обезьяна»
...
Часть 27 - Медовик с заварным кремом
Часть 28 - Пляцок ПАВУТИНКА
Часть 29 - Клюквенный чизкейк


Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 2 пользователям

Австрійський Різдвяний горіховий торт

Понедельник, 07 Декабря 2015 г. 17:20 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора
torcik piernikowy z kremem grysikowym i czekoladą

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фонеРождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

ІНГРЕДІЄНТИ
Бісквіт: стакан-200 мл
7 яєць кімнатної температури
1 ст. цукру
1 ст. почищенних волоських горіхів
1 ст. муки
2 ч.л. розпушувача (не обов’язково)
Крем:
2 жовтки
0,5 ст. цукру
2 ст.л.кукурудзяного крохмалю
1 ст. молока або 10% вершків
ванілін
[morre]
200 гр вершкового масла
2 ст.л.меду 3 ст.л.коньяка
0,5 ст.молотих волоських горіхів
0,25-0,5 ст. цукрової пудри
***********
2-3 ст.л. абрикосового джему
Прикраса:
12 цілих половинок волоського горіха
1 ст.тертого або рубаної волоського горіха(або посипка)

Шоколадна помадка

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Волоські горіхи змолоти в блендері з мукою. Яйця збити з цукром і ваніліном в міцну піну.

Аккуратно вмішати борошняну суміш в збиті яйця.

Якщо ви не впевнені у своєму бісквіті, то можна додати розпушувач.

Помістіть тісто в промаслену форму 24-26 див у діаметрі .

Випікати при t 180 * C близько 40 хв. Остудіть.

Варимо заварний крем.

Молоко нагріти; цукор, крохмаль і ванілін змішати в окремому посуді,

потім додати жовтки і добре все перемешати.

Суміш буде густою.

Тонкою цівкою влити в яєчну суміш гаряче молоко, добре перемешуючи.

Заваріть крем на повільному вогні, постійно помішуючи.

Крем вийде густим. Остудіть.
Заварний крем збити з вершковим маслом, поступово додаючи коньяк, мед, волоські горіхи і цукрову пудру.

Кількість цукру регулюйте за своїм смаком.
Розділити бісквіт на три коржі.

На нижній шар нанести масляний крем, на наступний-підігрітий абрикосовий джем.

Накрити третій коржем.

Обмазати верх і боки торта масляним кремом(або шоколадною помадкою).

Прикрасьте боки торта рубаними горіхами, а верх-половинками волоськогогоріха .

Готовий торт витримати в холодильнику мінімум 4:00, а краще ніч.

Приємного чаювання!

[/more]

Рождественские узоры -  праздничный декор на прозрачном фоне

55.png

 

Серия сообщений "Торты":
Часть 1 - Торт "Наполеон" с очень вкусным кремом
Часть 2 - Празький торт
...
Часть 4 - ШОКОЛАДНЫЙ МЕДОВИК «ДАМСКИЙ КАПРИЗ»
Часть 5 - Торт “Тірамісу”
Часть 6 - Австрійський Різдвяний горіховий торт
Часть 7 - Новорічний Торт “Пташине молоко”
Часть 8 - Новорічний шоколадний торт з курагою
...
Часть 27 - Медовик с заварным кремом
Часть 28 - Пляцок ПАВУТИНКА
Часть 29 - Клюквенный чизкейк


Метки:  


Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю

ГУЦУЛЬСЬКИЙ ХЛІБ ~ СИМВОЛ СОНЦЯ

Суббота, 05 Декабря 2015 г. 08:17 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Хліб - як сонце, кажуть гуцули, які завжди особливо шанували майстрів випічки обрядових хлібів.
Читать далее

55.png
 

 

Серия сообщений "Хлеб":
Часть 1 - Хліб-тарілка для борщу
Часть 2 - Яблучний безалкогольний пунш
...
Часть 4 - Постный сладкий хлеб на компоте
Часть 5 - Хлеб с сыром и чесноком!
Часть 6 - ГУЦУЛЬСЬКИЙ ХЛІБ ~ СИМВОЛ СОНЦЯ
Часть 7 - Калита (калата, маламай) — обрядовий хліб, який готують на Андрія (13 грудня)
Часть 8 - Сырный Хлеб
...
Часть 10 - Пампушки с чесноком к борщу
Часть 11 - ХЛЕБ В МАГАЗИНЕ НЕ ПОКУПАЮ — ДОМАШНИЕ БАТОНЫ ЗА 30 МИНУТ! ИДЕАЛЬНЫЙ ВКУС!
Часть 12 - Домашние батоны

Серия сообщений "Закарпатская кухня":
Часть 1 - Галушки бульбяні. Рецепти української галицької кухні 20-30 рр. ХХ ст.
Часть 2 - Закарпатська кухня. Чорна поливка
...
Часть 4 - Українська кухня. Сало по-закарпатськи
Часть 5 - Макогони. Рецепти української галицької кухні
Часть 6 - ГУЦУЛЬСЬКИЙ ХЛІБ ~ СИМВОЛ СОНЦЯ
Часть 7 - Смачна Гуцульщина: 12 апетитних гуцульських страв
Часть 8 - Перкельт - закарпатська кухня


Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 3 пользователям

Новорічна курочка фарширована чорносливом та горіхами

Вторник, 01 Декабря 2015 г. 15:41 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

3Інгредієнти:

Курка – 3,5 кг, чорнослив без кісточки – 0,5 кг, фісташки 0,5 склянки, нарізані яблука – 4 ск., панірувальні сухарі – 1 склянка, лимонний сік – 2 ч.  л., цукор – 1 ст. л., кориця – 1 ч. л., сіль – 1 ст. л., перець – ½ ч. л., вода – 1 склянка.

Приготування

Читать далее

55.png

 

Рубрики:  Блюда из птицы/Курица

Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

Мясо запеченное "Подарок мужу"

Вторник, 01 Декабря 2015 г. 14:49 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

http://www.koolinar.ru/all_image/recipes/127/127771/r127771_large.jpg

Ингредиенты

Мясо ( говядина или свинина) — 1,5 кг

Чеснок — 4-5 зубчиков

Майонез — 3 ст. л

Розмарин — по вкусу

Черный перец молотый — по вкусу

Острый перец — по вкусу

Соль — по вкусу

Как приготовить

Читать далее

55.png

 

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина

Метки:  


Процитировано 2 раз
Понравилось: 4 пользователям

Печиво з яблучно-грушевою начинкою

Вторник, 01 Декабря 2015 г. 10:36 + в цитатник

Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

НОВОРІЧНИЙ САЛАТ «Гранатовий браслет»

Вторник, 01 Декабря 2015 г. 10:29 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора




big_51044Інгредієнти:

– 1 великий гранат,

– 300 г курячого філе,

– 2 цибулини,

– 3 картоплини,

– 1 великий буряк,

– 50 г подрібнених волоських горіхів,

– майонез – за смаком,

– сіль – за смаком,

– рослинна олія.

Приготування

Читать далее


55.png




 

Серия сообщений "Мясные салаты":
Часть 1 - Салат “Невеста” с копченой курицей
Часть 2 - Подборка лучших рецептов салатов-тортов
Часть 3 - НОВОРІЧНИЙ САЛАТ “МАЛАХІТОВІ ОСКОЛКИ”
Часть 4 - НОВОРІЧНИЙ САЛАТ «Гранатовий браслет»
Часть 5 - Салат в морковках из слоеного теста.
Часть 6 - Салат «Обезьянка»
...
Часть 15 - Салат "Дружок" в стихах.
Часть 16 - Салат с печенью и грушей
Часть 17 - Салат цезарь классический с курицей

Рубрики:  Блюда из птицы/Курица

Метки:  

Понравилось: 1 пользователю

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ
Страницы: 19 ... 11 10 [9] 8 7 ..
.. 1 Календарь