-Рубрики

 -неизвестно

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Lana_722

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 08.12.2010
Записей: 49123
Комментариев: 526
Написано: 49535


Без заголовка

Понедельник, 01 Мая 2017 г. 23:36 + в цитатник
Цитата сообщения держи_меня_крепко Сардельки домашні з томатним соусом.

Сардельки домашні з томатним соусом 

Сардельки м'ясні з томатним соусом

Швидкі домашні сардельки - натуральні, соковиті і ароматні.

 

Для сардельок вам знадобиться:

  • 280 г курячого філе (1 куряча грудка)
  • 280 г яловичини
  • біля 50 г сала або дуже жирної свинини
  • 1 повна ст. ложка (35 г) борошна
  • 4-6 зубків часнику
  • 3/4 склянки (180 мл) молока або води
  • 1 ч. ложка без гірки (3 г) соди
  • оцет для гасіння соди
  • сіль, перець
  • олія для обсмажування 

Сардельки м'ясні. Інгредієнти   

Для соусу:

  • 1 склянка (250 мл) натертої м'якоті помідорів або томатного соку
  • 2-3 ст. ложки сметани
  • 1 середня цибулина
  • 1 ч. ложка борошна
  • цукор на смак (біля 1 неповної ч. ложки)
  • сіль, перець
  • олія для обсмажування 

Соус до сардельок. Інгредієнти 

Спосіб приготування:

  1. Спочатку приготуйте соус. Цибулину дрібно наріжте і обсмажте на олії до м'якості.
    Ріжемо цибулюСмажимо цибулю
  2. Коли цибуля стане прозорою, посипте її борошном при постійному помішуванні. Смажте цибулю з борошном ще пару хвилин, потім додайте натерті помідори, сіль, цукор, перець і тушкуйте соус до загусання.
    Додаємо томатне пюре
  3. Коли соус загусне, додайте сметану. Прогрійте соус, але не доводьте до кипіння. За бажанням можна протерти соус через сито для однорідності. Тримайте соус теплим на ємності з гарячою водою до подачі до столу.
    Додаємо сметануПротираємо соус
  4. Для приготування сардельок куряче м'ясо перекрутите на м'ясорубці двічі, а яловичину і сало - один раз.
  5. Часник розтовчіть з сіллю, додайте його у фарш, поперчіть на смак.
  6. Борошно змішайте з молоком, намагаючись, щоб не утворилися грудочки. Додайте соду, погашену оцтом.
    Змішуємо борошно з молоком
  7. Додайте борошняну суміш до фаршу, ретельно вимісіть.
    Додаємо борошно з молоком
  8. Мокрими руками сформуйте сардельки біля 8-10 см в довжину. Якщо смажити сардельки на антипригарній сковороді, їх можна не обкачувати в борошні. Для смаження на звичайній сковороді краще обваляти сардельки в борошні.
    Формуємо сардельки
  9. На невеликому вогні обсмажте сардельки на олії з усіх боків. Коли сардельки обсмажаться, додайте в сковороду трохи води і пропарте їх під кришкою протягом 3-5 хвилин.
    Смажимо сардельки
  10. Подавайте сардельки з томатним соусом та картоплею або рисом.

12 штук 

Є гарний дієтичний спосіб приготування виробів з меленого м'яса (крім парового). Налийте у сковороду звичайну воду шаром біля 0,5 см, доведіть до кипіння, покладіть сформовані сардельки (обкачувати у борошні їх не треба), накрийте кришкою та тушкуйте на маленькому вогні до готовності. Можна сардельки перевернути у процессі приготування.

https://mag.relax.ua/eda/recepty-ukr/10453643-meat-sausages/ 

Рубрики:  колбасы

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку