-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

рецепты украинской кухни: забытой и современной

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 12.07.2013
Записей: 873
Комментариев: 196
Написано: 1194




55.png


М’ясний рулет з сиром

Суббота, 31 Октября 2015 г. 18:17 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора


Інгредієнти:

107089482_5177462_povaryarkii (472x558, 303Kb)

Читать далее

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Рулеты":
Часть 1 - М’ясний рулет з сиром

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина

Метки:  


Процитировано 1 раз

Cмажений "Адигейський сир"

Суббота, 31 Октября 2015 г. 18:09 + в цитатник

Метки:  

Баунти в домашних условиях

Суббота, 31 Октября 2015 г. 17:58 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора
 

Нет необходимости покупать шоколадное лакомство с кокосовой начинкой в магазине, поскольку рецепт приготовления батончиков Баунти прост и доступен каждому.

Предлагаем своими руками приготовить знаменитые шоколадные батончики, не содержащие красителей, консервантов и прочих пищевых добавок, к тому же финансовые затраты на их приготовление будут составлять величину, значительно от той суммы, которую пришлось бы выложить в случае их покупки в магазине.

Читать далее

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)


 


 

Серия сообщений "Конфеты":
Часть 1 - Медові цукерки. Забута українська кухня.
Часть 2 - Лучшие рецепты домашних *Рафаэлло*
Часть 3 - Натуральный мармелад
Часть 4 - Баунти в домашних условиях
Часть 5 - Медовые ириски.
Часть 6 - Гірлянди з цукерок і печива. 12 новорічних фото-ідей
...
Часть 12 - Без заголовка
Часть 13 - Сливочная колбаска с необыкновенным вкусом из детства
Часть 14 - Шоколад в магазине больше не покупаю!


Метки:  


Процитировано 3 раз

Українська кухня. Тістечко "Буковинський горіх"

Суббота, 31 Октября 2015 г. 11:43 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

070857001390133542 (202x57, 18Kb)070857001390133542 (202x57, 18Kb)070857001390133542 (202x57, 18Kb)

Бісквіт (150 г):
яйця курячі - 2 шт.
цукор - 60 г
борошно - 60 г


 

Серия сообщений "Пирожные":
Часть 1 - Українська кухня. Тістечко "Буковинський горіх"
Часть 2 - Рождественские эклеры
Часть 3 - Штрудель.
Часть 4 - Яблочная вкусняшка

Рубрики:  Выпечка сладкая

Метки:  


Процитировано 2 раз

Українська кухня. Сало по-закарпатськи

Суббота, 31 Октября 2015 г. 11:32 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Сало порізати сало на шматки 7х15 см.
Добре обваляти кожен шматочок в солі і поставити в холод на 4 доби.
Зішкрябати всю сіль ножем, повторити процес з новою сіллю і знову витримати 4 доби.
Повторити процедуру ще декілька разів.

Читать далее

o_1bs5M1jbizTIlBh (595x595, 312Kb)
Без-имени-1 (150x89, 30Kb)


 

Серия сообщений "Закарпатская кухня":
Часть 1 - Галушки бульбяні. Рецепти української галицької кухні 20-30 рр. ХХ ст.
Часть 2 - Закарпатська кухня. Чорна поливка
Часть 3 - Старовинні рецепти галицької кухні початок ХХ ст. "ГУСЛЯНКА"
Часть 4 - Українська кухня. Сало по-закарпатськи
Часть 5 - Макогони. Рецепти української галицької кухні
Часть 6 - ГУЦУЛЬСЬКИЙ ХЛІБ ~ СИМВОЛ СОНЦЯ
Часть 7 - Смачна Гуцульщина: 12 апетитних гуцульських страв
Часть 8 - Перкельт - закарпатська кухня

Серия сообщений "Сало":
Часть 1 - Закарпатська кухня. Попрігашка під пресом
Часть 2 - Українська кухня. Готуємо “Домашню ковбаску”
...
Часть 5 - Українська кухня. Сало бутербродне з часником та перцем
Часть 6 - Сало горячего засола - домашний деликатес!
Часть 7 - Українська кухня. Сало по-закарпатськи
Часть 8 - 11 СПОСОБОВ ЗАСОЛКИ САЛА
Часть 9 - Рулет " Хочется сальца!
Часть 10 - Самое вкусное сало.
Часть 11 - Рецепт приготовления сала в пакете
Часть 12 - Как солить сало в рассоле в домашних условиях


Метки:  


Процитировано 4 раз

Страва козаків - риба у скрині

Четверг, 29 Октября 2015 г. 23:23 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора


Рибу в скрині можна готувати й на відпочинку, і під час риболовлі, і в походах.
Необхідно мати мангал і спеціальну скриню - металевий ящик із ґратками на кшталт грилю.

Рибу випатрати, вимити, натерти рибною приправою або прянощами із сіллю та нашпигувати зеленню.

Читать далее

55.png

 

Серия сообщений "Блюда из рыбы":
Часть 1 - ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"
Часть 2 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
...
Часть 4 - Вкусная рыбка по-гречески.
Часть 5 - Риба у горщиках під тістом
Часть 6 - Страва козаків - риба у скрині
Часть 7 - Рибні крученики з грибами
Часть 8 - Как пожарить рыбу, чтобы в ней не было костей?
...
Часть 24 - Зубатка запеченная с картофельным соусом
Часть 25 - Карп в духовке запеченный целиком в фольге
Часть 26 - Паста фузилли с тунцом и оливками


Метки:  

Сало горячего засола - домашний деликатес!

Четверг, 29 Октября 2015 г. 22:08 + в цитатник

Метки:  


Процитировано 18 раз
Понравилось: 4 пользователям

Восхитительный кекс из сухофруктов

Четверг, 29 Октября 2015 г. 21:58 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора
скачанные файлы (300x168, 69Kb)

Ингредиенты:

Читать далее

55.png

 

Серия сообщений "Кекс":
Часть 1 - Восхитительный кекс из сухофруктов
Часть 2 - Кавово-вівсяний кекс
Часть 3 - Пампухи на Різдво
...
Часть 8 - Блестящий лимонно-творожный кекс
Часть 9 - Вкуснейший пирог из мака *Макивка*
Часть 10 - Колевская ватрушка


Метки:  


Процитировано 1 раз

Украинская кухня. Cервірування по-осінньому

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:35 + в цитатник

Метки:  


Процитировано 1 раз

ШПОНДЕР СВИНОЙ НА СКОВОРОДЕ

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:28 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Шпондер свиной на сковороде


Шпондер свиной на сковороде


Свининку подобрать без большой жировой прослойки и желательно с кожей.

Читать далее

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Рубрики:  Блюда из мяса/Свинина

Метки:  

Українська кухня. Сало бутербродне з часником та перцем

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:26 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Свіже охолоджене, навіть трішки приморожене сало без м’ясного прошарку перекрутити через м’ясорубку, посолити, поперчити на смак, додати декілька подрібнених зубчиків часнику і добре перемішати.
Можна додати мелений мускатний горіх або карі.
Перед тим як намастити на хліб, бажано дати постояти хоча б години три.
Найкраще смакує з червоним борщем.

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)
 

 

Серия сообщений "Сало":
Часть 1 - Закарпатська кухня. Попрігашка під пресом
Часть 2 - Українська кухня. Готуємо “Домашню ковбаску”
Часть 3 - Вареное сало со специями
Часть 4 - Сало
Часть 5 - Українська кухня. Сало бутербродне з часником та перцем
Часть 6 - Сало горячего засола - домашний деликатес!
Часть 7 - Українська кухня. Сало по-закарпатськи
...
Часть 10 - Самое вкусное сало.
Часть 11 - Рецепт приготовления сала в пакете
Часть 12 - Как солить сало в рассоле в домашних условиях

Рубрики:  Блюда из мяса

Метки:  

Сирник в маковому соусі у горшиках

Четверг, 29 Октября 2015 г. 16:22 + в цитатник
Рубрики:  Блюда из молокопродуктов и творога

Метки:  


Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям

Бриллианты! Хрустящее снаружи, нежное и рассыпчатое внутри…просто тает во рту!

Вторник, 27 Октября 2015 г. 13:22 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

brillianty

Хрустящее снаружи,нежное и рассыпчатое внутри…просто тает во рту!

 

Серия сообщений "Печенье":
Часть 1 - Бриллианты! Хрустящее снаружи, нежное и рассыпчатое внутри…просто тает во рту!
Часть 2 - Простое в приготовлении и очень вкусное ,хрустящее печенье
Часть 3 - Пышки "Любаша"
...
Часть 12 - Хрустящий хворост- похрустим?!
Часть 13 - Простое в приготовлении и очень вкусное, хрустящее печенье
Часть 14 - НЕЗАСЛУЖЕННО ЗАБЫТОЕ ПЕЧЕНЬЕ


Метки:  


Процитировано 5 раз
Понравилось: 2 пользователям

Риба у горщиках під тістом

Понедельник, 26 Октября 2015 г. 22:05 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора



62114759_1280445110_34 (650x461, 418Kb)

Склад

[more ]

800 г рибного філе
500 мл молока
3 лаврових листки
1 ч. ложка гірчиці з цілими зернами
3 яєчні жовтки + 1 яйце
1 ст. ложка меду
0,5 склянки кефіру
2 склянки борошна
70 г вершкового масла
олія, сіль, цукор, часник на смак.

З кефіру, 1 яйця, 1 ч. л. цукру, щіпки солі та борошна замісити м’яке тісто.
Кружкою вирізати кружечки розміром трішки більшим за горлечко горщика.

Це будуть кришечки для горщиків.
У каструлю налити молоко і поставити на середній вогонь на плиту.

В молоко покласти лавровий лист.

Щойно закипить, опустити туди філе риби і варити на середньому вогні 10 хвилин.
Дістати рибу, молоко не виливати.
Рибу розібрати на шматочки.

Молоко, у якому варилася риба, процідити і додати в нього гірчицю, сіль, мед (можна замінити на цукор), яєчні жовтки.
Перемішати до однорідності.
У горщики розкласти шматочки риби і залити соусом.

Не до країв. Можна в кожен горщик покласти по одному зубку часнику.
Змастити горлечка горщиків олією і накрити «кришечками» з тіста, притиснути.

Запікати в духовці при температурі 180 градусів до підрум’янення «кришечки».

[/more]

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Блюда из рыбы":
Часть 1 - ЗАПІКАНКА ІЗ РИБИ "ЧЕРЕПАШКА"
Часть 2 - Салака маринованная пряного посола домашнего приготовления
Часть 3 - Как приготовить рыбные котлеты. Тонкости приготовления рыбных котлет
Часть 4 - Вкусная рыбка по-гречески.
Часть 5 - Риба у горщиках під тістом
Часть 6 - Страва козаків - риба у скрині
Часть 7 - Рибні крученики з грибами
...
Часть 24 - Зубатка запеченная с картофельным соусом
Часть 25 - Карп в духовке запеченный целиком в фольге
Часть 26 - Паста фузилли с тунцом и оливками

Серия сообщений "Блюда в горшочках":
Часть 1 - СМАК УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ. ЧЕНАХІ ПО-ГУЦУЛЬСьКИ
Часть 2 - Картопля з м’ясом і сиром у горщиках
Часть 3 - Як готувати їжу в керамічних горщиках
Часть 4 - Риба у горщиках під тістом
Часть 5 - Сирник в маковому соусі у горшиках
Часть 6 - Українська кухня. Фаршировані гарбузи
Часть 7 - Украинская кухня. Cвинина в кефірно-часниковому соусі у горщиках
Часть 8 - Мачанка из свинины,грибов и копченой колбасы


Метки:  


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

Домашній сир за 3 години!

Пятница, 23 Октября 2015 г. 21:52 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора
7353bb51af9b416ee936b7d6a3922da8



Домашній сир за 3 год! Неймовірно смачний сир, який містить тільки натуральні продукти і нічого зайвого.

Сири які ми купуємо в магазині, не зрозуміло з чого зроблені, дико дорогі, і дуже часто просто не смачні.

Але всі знають, що саме сир  корисний своїм величезним вмістом кальцію. Та й який дитина не любить макарони  з сиром?!

У цьому сирі всі продукти натуральні, нічого зайвого, тому ви точно будете впевнені, що вашій малечі цей сир буде корисний.


Інгредієнти:

Читать далее


Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Рубрики:  Блюда из молокопродуктов и творога

Метки:  


Процитировано 4 раз
Понравилось: 2 пользователям

Теплый салат с жареным сыром

Пятница, 23 Октября 2015 г. 21:36 + в цитатник
Мальва2015 (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Теплый салат с жареным сыром

Все очень просто, но вкусно и полезно, Вам обязательно понравится!

Ингредиенты для приготовления салата с жареным сыром:

0_9ca95_877376f4_S (150x133, 19Kb)

Читать далее

55.png

 

Серия сообщений "Блюда из сыра":
Часть 1 - Теплый салат с жареным сыром
Часть 2 - Cмажений "Адигейський сир"
Часть 3 - Тірамісу з томатами, пармезаном і кедровими горішками.
...
Часть 7 - Сырные палочки к супу
Часть 8 - Домашній сир за 3 год!
Часть 9 - Быстрое хачапури на сковороде

Рубрики:  Блюда из молокопродуктов и творога

Метки:  


Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

Українська кухня. Глевілий сир

Пятница, 23 Октября 2015 г. 06:45 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

Складники
Глевілий сир
Для страви:
Сир кисломолочний 400 г (старий, із душком)
Масло 50 г
Яйце 2 шт
Сіль 5 г (1/2 чайн. ложки)
Кмин 5 г (1/2 чайн. ложки)
 
 Час готування: 10 ( 10 ) хв Кількість: 2 порції
Глевілий сир

Мушу сказати, доволі специфічна галицька страва :)

Готується із сиру, який вже ‘не альо’ – постояв задовго в холодильнику, став слизькуватим та й пахне… ну майже як рокфор.

Глевілий сир – страва не для всіх, але справжні гурмани не проміняють цей смак ні на що інше.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Читать далее

 

 

Рубрики:  Блюда из молокопродуктов и творога

Метки:  

Понравилось: 1 пользователю

Українська кухня. “Воронєта для полячки”

Четверг, 22 Октября 2015 г. 11:41 + в цитатник
Наталья_Ивушка (Рецепты_от_КУМЫ) все записи автора

 

perepilku

“Суботня кухня з отцем Віталієм” – це є спільний проект сайту «Католицький Оглядач» та інформаційного порталу “Золочів.нет”.

Ведучий програми о. Віталій Барабаш розповість Вам як приготувати “Воронєта для полячки” або “Перепілки запечені із бульбою”.
Для приготування цієї страви Вам знадобляться:

Читать далее

Без-имени-1 (150x89, 30Kb)

 

Серия сообщений "Перепелка":
Часть 1 - Українська кухня. “Воронєта для полячки”
Часть 2 - Перепілки печені, з яблуками і журавлиною

Рубрики:  Блюда из птицы

Метки:  

Понравилось: 1 пользователю

Простые кухонные хитрости от опытных хозяек

Среда, 21 Октября 2015 г. 20:26 + в цитатник

Метки:  


Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю

Борщ

Среда, 21 Октября 2015 г. 15:06 + в цитатник

Метки:  

Понравилось: 1 пользователю

Поиск сообщений в Рецепты_от_КУМЫ
Страницы: 19 ..
.. 5 4 [3] 2 1 Календарь