-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в natal_ja

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 18.09.2011
Записей: 8842
Комментариев: 44
Написано: 9198


Паста карбонара

Среда, 19 Июля 2023 г. 11:27 + в цитатник

ПАСТА КАРБОНАРА

🔖 Інгредієнти:

▫️Вода – 2 літри
▫️Спагетті – 200 г
▫️Грудинка або бекон – 250 г
▫️Вершкове масло – 1 ст.
▫️Рослинна олія – 1 ст.л.
🥄 Для соусу:
▫️Жовток – 1-2 шт.
▫️Вершки 10% – 200 мл
▫️Сир – 50-70 г
▫️Сіль, перець – за смаком

🎛 Приготування:
Соус: у глибоку тарілку викладаємо яєчні жовтки, додаємо вершки, тертий сир, сіль та чорний мелений перець – ретельно перемішуємо.
У киплячу воду додаємо 1 ст. ложку солі та варимо спагетті на дві хвилини менше, ніж зазначено на упаковці.
На сковороді розігріваємо трохи олії та вершкового. Додаємо бекон та обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.
Викладаємо гарячі спагетті до бекону та додаємо яєчно-вершковий соус – добре перемішуємо. Готуємо ще 2-3 хв. при постійному помішуванні. Соус має стати густим.

 



1.
Screenshot_2023-07-19-13-42-21-029_org.telegram.messenger (700x690, 416Kb)

Вложение: 13460247_13460243_vid_20230719_112343_002.mp4

Рубрики:  КУХНЯ/вареники, пельмени, галушки, паста, макароны

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку