Паста карбонара |
ПАСТА КАРБОНАРА
🔖 Інгредієнти:
▫️Вода – 2 літри
▫️Спагетті – 200 г
▫️Грудинка або бекон – 250 г
▫️Вершкове масло – 1 ст.
▫️Рослинна олія – 1 ст.л.
🥄 Для соусу:
▫️Жовток – 1-2 шт.
▫️Вершки 10% – 200 мл
▫️Сир – 50-70 г
▫️Сіль, перець – за смаком
🎛 Приготування:
Соус: у глибоку тарілку викладаємо яєчні жовтки, додаємо вершки, тертий сир, сіль та чорний мелений перець – ретельно перемішуємо.
У киплячу воду додаємо 1 ст. ложку солі та варимо спагетті на дві хвилини менше, ніж зазначено на упаковці.
На сковороді розігріваємо трохи олії та вершкового. Додаємо бекон та обсмажуємо близько 5 хвилин на середньому вогні.
Викладаємо гарячі спагетті до бекону та додаємо яєчно-вершковий соус – добре перемішуємо. Готуємо ще 2-3 хв. при постійному помішуванні. Соус має стати густим.
Рубрики: | КУХНЯ/вареники, пельмени, галушки, паста, макароны |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |