https://www.youtube.com/watch?v=MqY8FcqhSzk
(כוס מדידה בינלאומית – 250 מ"ל)
4 ביצים שלמות גודל L
1 כוס סוכר – 200 גרם
שתי שקיות סוכר וניל – 20 גרם (או 2 כפות סוכר + כפית תמצית וניל)
חצי כוס שמן קנולה – 120 מ"ל
כוס מיץ תפוזים -240 מ"ל (אפשר מיץ קנוי)
כוס וחצי קמח – 210 גרם (לנפות)
שקית אבקת אפייה – 10 גרם
*מערבבים את כל החומרים בסדר הזה עם מטרפה עד שאין גושים.
מעבירים לתבניות משומנות. (2 אינגליש קייק או 1 בינונית אלומיניום או איזו שיש לכם)
*שופכים את הבלילה לתבניות.
*תערובת האגוזים:
אגוזי מלך – בין חצי כוס ל3/4 כוס – בין 150 גרם ל225 גרם.
2 כפיות סוכר – 10 גרם.
חצי כפית קינמון – 2.5 גרם.
לערבב ולפזר על העוגה.
לאפות בתנור 170 מעלות מצב רגיל ולא טורבו (פס עליון פס תחתון) למשך 25 דקות עד 40 דקות. עד שהקיסם יוצא יבש ולא רטוב.
כשהעוגה יוצאת מהתנור שופכים סירופ מייפל כאהבת נפשכם 😊
בתאבוןןןןן !
מתכון מתוך קבוצת הפייסבוק אמהות מבשלות יחד של: Rotem shneor
עם שינויים שלי..
(Международный мерный стакан - 250 мл)
4 целых яйца размером L
1 стакан сахара - 200 грамм
Два пакетика ванильного сахара - 20 грамм (или 2 столовые ложки сахара + чайная ложка ванильного экстракта)
Полстакана рапсового масла - 120 мл
Стакан апельсинового сока - 240 мл (можно купить сок)
Полуторный стакан муки - 210 г (просеять)
Пакетик разрыхлителя - 10 грамм
* Смешайте все ингредиенты в этом порядке венчиком, пока не останется комочков.
Переложить в смазанные маслом сковороды. (2 английских торта или 1 средний алюминиевый или что у вас есть)
* Разлить тесто по формочкам.
* Ореховая смесь:
Грецкие орехи - от полстакана до 3/4 стакана - от 150 до 225 граммов.
2 чайные ложки сахара - 10 грамм.
Половина чайной ложки корицы - 2,5 грамма.
Перемешать и посыпать торт.
Выпекать в духовке при 170 градусах в обычном и не турбо режиме (верхняя полоска и нижняя полоска) от 25 до 40 минут. Пока зубочистка не выйдет сухой, а не мокрой.
Когда торт выйдет из духовки, налейте кленовый сироп, как хотите 😊