-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в UlyanaR

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 06.10.2009
Записей:
Комментариев:
Написано: 2507


Вегетаріанські пельмені з сочевицею і грибами

Вторник, 05 Февраля 2013 г. 11:42 + в цитатник

Складники:
борошно, 3 ст.
вода, 1 ст.
сіль, 2/3 ч.л.
рослинна олія, 1 ст.л.
цибуля ріпчаста, 1 шт.
часник, 6 зубчиків
гриби портобелло, 3 шт. близько 600 гр.
соєвий соус, 2 ст.л.
перець чорний, 1/4 ч.л. або за смаком
сочевиця зелена, 1 ст.
лавровий лист, 2 шт.



ЯК:

Важливо! У цьому рецепті важливо використовувати саме зелену сочевицю. Її колір і головне текстура сильно відрізняється від інших типів сочевиці.

Начинка. Сочевиця:
1. Переберіть і промийте сочевицю.
2. Покладіть сочевицю в невелику каструлю і налийте води. Покладіть два лаврові листки.
3. Варіть до тих пір поки сочевиця не стане дуже м'якою і буде ледь не розпадатися. Близько 40-60 хвилин.

Гриби:
4. Поки вариться сочевиця, приготуйте грибну частина начинки. Візьміть сковорідку з високими стінками і налийте олію.
5. Дрібно наріжте цибулю і обсмажте до золотистого кольору.
6. Додайте роздавлений часник і почніть різати гриби.
7. Гриби повинні бути нарізані маленькими кубиками зі сторонами близько 5-7 мм. Для цього шапочку гриба доведеться порізати рази два-три.
8. Додайте гриби до цибулі, перемішайте, закрийте кришкою і залиште на середньому вогні на хвилин 20. Гриби повинні істотно зменшиться в розмірі і випустити всю воду.
9. В кінці приготування додайте перець і соєвий соус.

Тісто:
10. В той час коли готується сочевиця і гриби, приготуйте тісто.
11. Візьміть велику миску. Налийте воду і насипте 2/3 ч.л. солі й 3 склянки борошна.
12. Місіть тісто поки не з'явиться однорідна маса. Зробіть з тіста кульку, накрийте його рушником і залиште на 25-30 хвилин.

Начинка:
13. Коли гриби і сочевиця приготувалися, злийте від сочевиці воду.
14. Витягніть лаврові листи і перекладіть сочевицю в сковорідку з грибами. Перемішайте. Зніміть з вогню.
15. Спробуйте начинку і якщо потрібно додати перцю або солі, зробіть це.

Остання стадія:
16. Розкачайте тісто, відокремте кульки, розкачайте, покладіть невелику порцію начинки на кожен і виліпити пельмені.
17. У середній каструлі доведіть воду до кипіння. Додайте два лаврові листки. Закиньте потрібну порцію пельмень.
18. Варіть хвилин 7-8. Подавати можна з кропом, зеленою цибулею, веганським майонезом або соєвим йогуртом.

 
 
Рубрики:  Рецепты/ПЕЛЬМЕНИ/ВАРЕНИКИ/МАНТЫ
Метки:  

marisha_sch   обратиться по имени Понедельник, 03 Августа 2015 г. 17:39 (ссылка)
Оригинальные пельмени рецепт, попробуем.
Ответить С цитатой В цитатник
 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку