Без заголовка |
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
🍚Гречка 1 стакан (200 мл.) суха
🥬Цибуля 1-2 шт.
🥩Печінка куряча 800 гр.( теляча у мене)
🥓Свинне сало свіже 200-400 гр.
Кишки свинячі 1,5 м
Кому цікаво хрін завжди тепер роблю тільки з сирого буряка ,все пропускати через соковижималку і хрін теж.!!!
Вважаю що кожна господиня має свій перевірений рецепт приготування хрону.
Була на Вінниччині і там спробувала такий хрін,тепер роблю тільки так, замість вареного буряка даю сирий буряк і вважаю що це смачніше і корисніше.
Отже сьогодні мала
🥬Хрін 5 паличок ( грубенькі)
🍠Буряк 4 шт.маленькі
🍶Оцет 2 ст.лож.
🧂Цукор 1 ,5 ст.лож.
🧂Сіль 1 ч.лож.
Буряк і хрін пропусти через соковижималку
Жмих і сік об'єднати+ спеції.
Хто полюбляє гострий,то можна зменшити кількість буряка.
Ще варіант що додається тільки сік буряка червоного+ хрін.
СМАКОТА!!!!!!!!!
Зварити гречку,але не переварити, повинна бути розсипчаста.
Цибулю дрібно нарізати кубиками і обсмажити на олії або салі.
Печінку ,краще дрібно нарізати,не молоти через м'ясорубку ( я приморозила,так краще її нарізати)
До печінки+ обсмажена цибуля+ гречка,не перекручена+ сіль, перець.
Сало свіже , дрібно нарізати кубиками, теж приморозити його.
Перемішати, якщо маса густа,то додати потрібно трішки води або бульйон.
Начинити свинячі кишки
Перед варінням, проколоти ковбаски, тоненькою голкою,щоб не лопнула в процесі приготування.
Відварити в великій кількості води, підсоленій.+ можна додати лавровий лист,перець чорний горошком.
Варимо 15 хв !!! Не більше.
Підварену ковбаску, обсушити і обсмажити на сковороді на салі до готовності.
Такі ковбаски можна зберігати в холодильнику до 3- х днів або заморозити замотавши в пергамент.
СМАЧНОГО.
Рубрики: | кулинария/мясное кулинария/закусочки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |