8 |
. , , , . . , , «». 8 , .
4 :
2 .. + 1 ..
2 ..
1 .
1 . ,
1/2
1 ..
2 ..
1 ..
4
2 .
340 . ,
110 . ,
1 ,
2 ..
:
2 . , 6 . , 160 °C.
. . , , , 1 . . , , 80 °C, 45 . , .
- . . , , , . . , , 3 4 . 180 °C 5-7 . .
:
:
1/2 ( 240 ) -
1
1/4
1/2 ,
:
220 .
2
4
1 ..
1 ..
2,5
1/2 ..
1/2
:
, 180 °C. 1 . , , 1/3. , . , , , 3 . ( 22 ) .
, 3 . , , . , 30 . . . 1 10 . 15 , , . .
4 :
10-.
1 .. 1 ..
2 ..
2 ..
2 .. -
1 .. 1 ..
1 ..
1/4
4 ( )
:
220 °C. . , , - , , , 2- ; .
, , . 2 ( ). , . , 30-35 .
:
2,5 ( 240 )
1
1/2 -
6 , 4
3
8
1 ..
3
3 ..
:
, , -, , , . . , . , , . , 3- .
:
550 . ()
1 ,
1/2 ,
2 ,
1/3
1 ..
2 ..
1 ..
4
4
1 ,
1 ,
2 ..
2 ..
1 ..
, ()
:
, , , , , , , , 1/2 1/2 . 4 .
. , , 8 medium rare.
. , , , 2-3 . , .
: , ( ), , , ; , .
4 :
1/2 ..
1 ..
1 ..
1/4 ..
1/4 ..
1/8 ..
4
1 ..
:
1/2 , , , , ; . . , 5-7 . .
30 :
1/2
1/4
3/4 ..
1/4 ..
4
230 .
2 ..
( )
30
:
1,5 , , , , 1/2 1/4 , , , 5 . , , 3 . . .
. , . .
2,5 . 180 °C. , , - , 2-3 .
1 :
6 ..
1/4
4 ,
4 (, ),
3 ,
2 ..
1 ..
1 .. -
2 ..
1 ..
1/4 ..
2 ..
:
4 10 . 1/4 : 2 . . . . 3 . , . .
: | / |