Мекленбурзький картопляний рулет зі шкварками |
"Мекленбурзький картопляний рулет зі шкварками":
|
Картоплю натерти на дрібній тертці. Для зручності пропонується терти трохи недоварений картоплю, а тертку змастити олією.
Борошно змішати з крохмалем, всипати до картоплі. Додати яйця збиті з сіллю і розтопленим маслом, сметану. Замісити тісто, не дуже круте. Залишити полежати 30 хв. Дрібно нарізати цибулю. Подрібнену грудинку або бекон витопити до стану шкварок. На отриманому жиру пасерувати цибулю. Додати подрібнену зелень петрушки, пасерувати - начинка готова. Тісто розкачати в пласт товщиною 1,5 см, викласти начинку, згорнути рулетом. Край рулету склеїти жовтком. Рулет нарізати шматками 5-6 см. Викласти у жароміцних форму і запекти при 200 * 30-40 хв., Іноді поливаючи молоком. Можна обсмажити рулети з двох сторін на сковороді. Подавати зі сметаною і овочевим салатом. |
Серия сообщений "Блюда из картофеля":
Часть 1 - Картофельные ньокки
Часть 2 - Картофель по-болгарски
...
Часть 30 - Дзындзалки
Часть 31 - Картофельные клецки. kluski
Часть 32 - Мекленбурзький картопляний рулет зі шкварками
Часть 33 - Запеченный МОЛОДОЙ КАРТОФЕЛЬ с шафраном и чесноком
Часть 34 - КАРТОШКА, ЗАПЕЧЕННАЯ В МОЛОКЕ
...
Часть 41 - Gnocchi al Pesto (картофельные клецки с соусом Песто)
Часть 42 - Картофельные вафли
Часть 43 - Гратен из картофеля с беконом
Рубрики: | Блюда из картофеля и овощей |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |