Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Ветчинно-сырные шарики |
ngrediente (4 portii):
160 gr. sunca pentru dejun
160 gr. cascaval
1 catel mare de usturoi
1 lg. maioneza
2 oua
faina
ulei pentru prajit
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Sunca se taie julienne cit mai fin. Mai simplu ar fi sa o cumparati gata feliata subtire, asa cum fac eu, si nu va ramine decit sa tocati feliile.
Cascavalul il vom rade pe razatoarea cea mai mica. Eu am avut “Red Cheddar”, dar merge bine si cascavalul “Rusesc”, de fapt e bun oricare preferati, important sa se topeasca usor.
Adaugam intr-un bol cascavalul ras, sunca, usturoiul pisat si maioneza. Sare nu vom mai pune, deoarece sunca si cascavalul sunt destul de sarate.
Framintam bine cu mina, “sfarimind” intre degete ingredientele, pina se leaga intre ele si formeaza o masa destul de plastica.
Impartim vizual in 8 parti egale si modelam intre palme, sub forma de bile, pe care le tavalim prin faina.
Batem bine ouale intr-un vas, trecem fiecare bila prin ou batut,
apoi le mai rostogolim inca o data prin faina, si iarasi prin ou batut.
Cu miinile curate si uscate, rostogolim buletele prin pesmet.
Aranjam semipreparatele pe un platou, le acoperim cu un prosop curat si le dam la frigidet pentru 30 minute, sa se intareasca.
Le puteti prepara din dimp, chiar si cu o zi inainte, si le lasati la frigider pina va vin musafirii. ;)
Se prajesc chiar inainte de a fi servite, in baie de ulei bine incins, apoi le scoatem pe un servet absorbant de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei.
Se servesc imediat, fierbinti, cu smintina, maioneza, ketchup sau sos de mustar.
Pofta mare va doresc!
Серия сообщений "Колбаса":
Часть 1 - Цыганский шницель
Часть 2 - Кабаносси( куриные)
...
Часть 42 - Домашняя ливерная колбаса "Особая"
Часть 43 - Тюрингская ливерная колбаса Thuringer Leberwurst
Часть 44 - Ветчинно-сырные шарики
Часть 45 - Сардельки "Бриллиантовая рука"
Рубрики: | Кулинарные рецепты Мясные блюда |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |