Потрібно:
-
Капуста 400 г
-
Сіль,перець за смаком
-
Олія 1 ст. л.
-
Масло вершкове 1 ст. л.
-
цукор 1 дрібка
Капусту насікти та добре посолити.
Залишити щоб пустила сік та віджати.
Віджатої капусти має залишитися 300 г
На сковороді розігріти олію з маслом та викласти капусту.
Поперчити капусту та смажити під кришкою 10-15 хвилин до готовності,помішуючи.
Зняти кришку та остудити капусту.
Тісто:
-
Борошно 240 г
-
Масло(маргарин) 100 г
-
Сметана 50 г
-
Яйце 1 шт.
-
Розпушувач 1 ч.л.
Борошно перетерти з маслом чи маргарином.
Додати яйце, сметану, розпушувач.
Замісити м'яке тісто.
Я це зробила в блендері.
Тісто зібрати в кульку та поставити в холодильник, поки не вистигне капуста.
Змішати тісто з капустою та знову покласти в холод на 20-30 хвилин.
Розкачати тісто на борошні, порізати ножем для піци.
Викласти на змащений маслом пергамент та змастити яйцем або присипати тертим сиром.
Випікати крекер з капусти до готовності при темп. 180 град.
На фото розламане і складен в двоє печиво.
Мені сподобалось більше тонке печиво з капусти.
Автор: richinna
http://www.chef.com.ua/recepty/Zakuski/kreker-z-kapusti-8767.html#.VvFMv3qbR7S
|