Makaroni jūrnieku gaumē - Макароны по флотски
|
|
Вторник, 08 Октября 2013 г. 12:49
+ в цитатник
500 g makaroni (spageti)
300 g malta cūkgaļa
2 vidēji sīpoli
3 ķiploku daiviņas
1/2 vistas buljona kubiņš
1 tējkarote baziliks
2/3 tējkarote melnie pipari
5 ēdamkarotes tomātu mērce
6 ēdamkarotes eļļa
Gatavošana:
Makaronus izvāra sālsūdenī. Pannā uzkarsē eļļu. Sasmalcinātus ķiplokus un sagrieztus sīpolus liek cepties uz vidējas uguns, līdz tie kļūst mīksti. Pievieno maltu gaļu. Apmaisot cep 5-6 min uz vidējas uguns. Pievieno piparus, sadrupinātu buljonu, baziliku. Apmaisot cep 3-4 min, līdz gaļa gatava. Pievieno tomātu mērci. Apmaisot cep zem vāka 3-4 min uz lēnas uguns. Kad viss apcepies, pievieno makaroniem un uzmanīgi apmaisa. Pasniedz ar zaļumiem.
500 г макароны (спагетти)
300 г свиного фарша
2 средние луковицы
3 зубчика чеснока
1/2 кубика куриного бульона
1 чайная ложка базилика
2/3 чайной ложки черного перца
5 столовых ложек томатного соуса
6 столовых ложек масла
Приготовление:
Отварить макароны в подсоленной воде. Нагреть масло в сковороде. Измельченный чеснок и нарезанный лук пекут на среднем огне, пока они не станут мягкими. Добавить мясной фарш. Часто помешивая жарить в течение 5-6 минут на среднем огне. Добавить перец, бульон, базилик. Часто помешивая жарить в течение 3-4 минут или пока мясо не будет готово. Добавить томатный соус. Перемешивая жариь в течение 3-4 минут под крышкой на медленном огне. Когда все готово, добавить макароны и аккуратно перемешать . Подавать с зеленью.
1.
Метки:
receptes
otrie ēdieni
Процитировано 3 раз
Понравилось: 3 пользователям
-
3
Запись понравилась
-
3
Процитировали
-
0
Сохранили
-