PIZZA Gabriele Bonci |
1 (800 '00 ' 200 )
800
2
7
20
:
250
250
400
1
1
7
:
100
80 ,
50 ( 1/2)
:
100
5
10
40 30 ° (I ).
:
500 ()
75
200 ,
7
15
150
150
350 (50% 50%, )
150 Emmentaler
:
1 ( 0 1 - Burrato Mulino-)
700 .
40
20
7
, . , , . . . , .
, , , . , , 90 , . , . , . , , .
, 15 . 2 3 . , Bonci « . . , . 3- .
, , 24 .
.
. 250c/480F
, . ! ( , ). , , (, ). , , , , , . , . , Bonci , . , .
, ( ) 24 .
24 :
, , , 2 3 , .
250 ° .
1 . . 15 .
. , ( ). .
.
250 ° 10-15 .
, , - , -! http://www.youtube.com/watch?v=eDO_m7S-Pr4 .
"":
1 - 22
2 -
3 -
4 - PIZZA Gabriele Bonci
5 -
6 -
7 - Jim Laheys No-Knead Pizza Margherita
8 -
9 -
: | / |