-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Алефтина_Васильевна

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 30.04.2014
Записей: 4529
Комментариев: 2
Написано: 4746


ІМБИРНІ ПРЯНИКИ. РЕЦЕПТ ТА 40 ФОТО-ІДЕЙ ОЗДОБЛЕННЯ

Пятница, 20 Ноября 2015 г. 07:58 + в цитатник
Цитата сообщения Наталья_Ивушка Імбирні пряники. Рецепт та 40 фото-ідей оздоблення

 

8a4e18538d5f8c163d7257bcd7b2ca41Ароматний цукровий пряник з витонченим смаком імбиру піднімає настрій відразу, від одного погляду на цю кулінарну насолоду.

Імбирні будиночки й фігурки чоловічків – неодмінні атрибути європейського й американського Різдва.

Прикрашені художнім розписом, мармеладом і льодяниками, пряникові скульптурки стають традиційними подарунками до зимових свят .

40e071e26788d0ffd2b2c21e9191bece

70b5543adbd4db506be98c8953916de5

Мед – 250 г

цукор – 250 г,

вода – 200 мл

борошно – 700 г

кориця – 1/4 ч. Л.

Мелений імбир – 1 ч. Л.

Мелена гвоздика – щіпка,

мелений кардамон – щіпка

сіль – щіпка,

розпушувач – 8 гр

0d63837eef2a7d041d51a6524155e5ff  4e51ec04a433af0e0d27eac55ad4d178
4e4d56d22b79698d5267fa96207085f5Мед, цукор і воду відправити в каструлю і поставити на плиту. Безперервно помішуючи, готувати на слабкому вогні, поки цукор повністю не розчиниться. Каструлю зняти з вогню, додати дрібку солі і дати охолонути сиропу при кімнатній температурі.
У цей час просіяти борошно і соду. Остиглий сироп додати до борошна і добре вимісити за допомогою дерев’яної лопатки. Тісто викласти на стіл, зібрати його в кулю, щільно обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник мінімум на ніч.
Готове тісто викласти на робочу поверхню присипану борошном, розкачати пласт товщиною 5-7 мм і вирізати формочками фігурки.
9c281ca5370ad38c84d72976f289504dВикласти на застелене папером деко для випічки, змастити пряники водою і залишити на 10 хвилин. Це потрібно для того, щоб пряники під час випічки не зменшилися в розмірі і залишилися правильної форми.
Випікати в попередньо розігрітій духовці до 180 ° С 12-15 хвилин. Остиглі пряники прикрасити глазур’ю. Готове печиво можна зберігати в герметично закритій ємності від 4 до 6 тижнів.
6c16441d2ca220e4683f97681882d574 6f8de5a51e429ae2f8c7281ca4ca5e46   9ff4ef5ac606cdb9eb3248b65ac29ede 12deb7f674d09f582433ab657d1334ca 17cf61f6141e5655534508f18d7b0c53 36a5681752acf692de05c19dca1124c1 39dd57feeda26a77650fb63860313665  70b5543adbd4db506be98c8953916de5 342d4e42a71068ef5b429cc63393a0e1 600fadf4e1e0ab063a3eb24b33e650ac 601ef75a0303c8dfbaee5f0d5a8e9968 SONY DSC98304445764f1ef1c29417c901baf547
7508bef77cfeedab6854acdbbc6f581d 975699d24bef936e4be31ff7c69ebfad 8913996dad327900c4849a3bf448330b

a71501c5a655085661e0e3ad2f062ff9 bb51f4954f827dee21a2cb7a69726acd c1915317e16d54ecfce2c93be31366df cde3b90813461389fcb292ee3c2c070c d120f6c98e64f282d0f3cc72768455ab d254efed753b231868e184a651c447e34483fcc8724650dd4c184f404953340a d750f1bb87d2be00181272abfa40b2a0 d23896b4bfcaf713a6265e23d68db287 d0251413466e7f644aebf85cea9ef8b6 dbc5e4b289c830643df8dcf659da8b12 dcd7f3cbd9c787c734db4fbd7a67ad5f ec5e1cd862397d22b3bc963515fe9fa9 ed7bdd42173dac4135e9ca0190851615 f98d9b422b0247fd689ec7a74f015846 f574f23352589d16097f933d0115838a


55.png


 

Рубрики:  Рецепты - блюда из теста Выпечка/Печенье

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку