-Рубрики

 -Цитатник

🙀НОВАЯ МОДЕЛЬ СЛЕДКОВ!!!💥ПОДРОБНЫЙ мастер класс - (0)

Источник

Простой рецепт нежного «наполеона» без заморочек - (0)

  Ингредиенты: • Яйцо — 2 шт. • Молоко — 1 л. &bull...

Курица в кефире - (0)

Ингредиенты: Бедра куриные — 600 г Картофель — 6 шт. Черри — 6 шт. Кефир — 200 мл Чеснок — 3 зу...

Аджапсандал - (0)

Необходимые продукты: баклажаны - 1 кг помидоры - 600 г картофель - 500 г перец сладкий - 2 стру...

Интересный узор спицами🧶 - (0)

Источник

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в tatyanadn

 -Подписка по e-mail

 

 -Интересы

вязание.народная медицина натуропатия

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 10.03.2009
Записей: 16836
Комментариев: 616
Написано: 18170


Печенье на кефире с изюмом.

Воскресенье, 12 Апреля 2020 г. 17:44 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка

3136658_152430182_1 (700x525, 71Kb)

Печиво на кефірі виходить розсипчасте, ніжне нагадує пісочне. Родзинки відмінно доповнюють його смак.
Знадобиться: 130 мл кефіру, 1 яйце, 1 ст. л. цукру (в тісто) + 1 ст. л. (на посипання), щіпка солі, 100 мл рослинноі оліі, 1 ч. л. розпушувача, 350 гр борошна, 50 гр родзинок
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 19 - 20 печенюшок.
У миску додайте кефір, куряче яйце, щіпку солі, 1 ст. л цукру і рослинну олію. Збийте інгредієнти за допомогою вилки, до однорідного стану. Додайте родзинки, просіяне борошно і розпушувач. Замісіть тісто. Воно виходить ніжне, м'яке, легко відлипає від рук. Щоб сформувати печиво, розділіть тісто на невеликі кульки, скачайте їх в долоньках. У тарілку насипте цукор і вмочіть заготовки для печива з одного боку. Покладіть печиво на деко застелене пергаментом. Притискати долонькою печиво не треба. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці, при температурі 170 - 180 градусів, 25 - 30 хвилин. Остудіть і подавайте до чаю, кави. Таке печиво стає ще смачніше на другий день, тому дуже часто я печу його ввечері. Готується просто, а результат завжди радує.
Смачних і приємних моментів !!!
З повагою, Марина Гармаш
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики:  Кулинария/Выпечка, мелкая
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку