Медові коржі, що зберігаються місяць
|
|
Суббота, 22 Декабря 2018 г. 19:48
+ в цитатник
Інгредієнти:
1 скл. меду, 4 яйця, 1 скл. цукру, 4 скл. борошна, 1,5 ч. ложки соди.
Збити яйця з медом і цукром міксером, додати борошно і негашену соду. Скотити кулю, посипати борошном, накрити серветкою і відставити в тепле місце на 3-6 год. Відтак поділити тісто на три частини і кожну ще на 5-7 частин. Розкачати і випікати при 200 °С десь по 3 хв. Можна обрізати за розміром роз’ємної форми для тортів, а обрізки зберегти для посипання.
Зберігаються випечені коржі більше місяця.
Метки:
коржи
торт
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-