Суббота, 25 Августа 2018 г. 22:35
+ в цитатник
Рецепт приготування сирного бланманже
Молоко – 125 мл.
Желатин – 15 г.
Ванільний цукор – 10 г.
Сир – 250 г.
Сметана – 125 мл.
Цукрова пудра – ½ склянки.
Ананас – 2 колечка або інші фрукти.
Усі продукти на початок приготування мають бути кімнатної температури.
Розводимо у молоці желатин і залишаємо до набухання на 20 хвилин. Сир змішуємо з цукровою пудрою, сметаною та ванільним цукром в однорідну масу. Ананас нарізуємо шматочками.
Молоко з желатином нагріваємо на паровій бані, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. Обережно вливаваємо молоко з желатином в сирну масу, добре перемішуємо. Додаємо шматочки ананасів і добре перемішуємо.
Викладаємо масу в одну велику форму або в маленькі порційні (підійдуть чашки, піали, креманки, тощо). І ставимо в холодильник до повного застиганння. Щоб десерт з форми вийшов без пошкоджень, форму потрібно занурити в гарячу воду на кілька секунд, желе легко відділиться від стінок форми.
Сирне бланманже готове. Смачного!
Метки:
бламанже
десерт
желе
Процитировано 1 раз
-
Запись понравилась
-
1
Процитировали
-
0
Сохранили
-