-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19318


Сирне бланманже

Суббота, 25 Августа 2018 г. 22:35 + в цитатник
1 (640x358, 43Kb)
Рецепт приготування сирного бланманже
Молоко – 125 мл.
Желатин – 15 г.
Ванільний цукор – 10 г.
Сир – 250 г.
Сметана – 125 мл.
Цукрова пудра – ½ склянки.
Ананас – 2 колечка або інші фрукти.
Усі продукти на початок приготування мають бути кімнатної температури.

Розводимо у молоці желатин і залишаємо до набухання на 20 хвилин. Сир змішуємо з цукровою пудрою, сметаною та ванільним цукром в однорідну масу. Ананас нарізуємо шматочками.

Молоко з желатином нагріваємо на паровій бані, постійно помішуючи, до повного розчинення желатину. Обережно вливаваємо молоко з желатином в сирну масу, добре перемішуємо. Додаємо шматочки ананасів і добре перемішуємо.

Викладаємо масу в одну велику форму або в маленькі порційні (підійдуть чашки, піали, креманки, тощо). І ставимо в холодильник до повного застиганння. Щоб десерт з форми вийшов без пошкоджень, форму потрібно занурити в гарячу воду на кілька секунд, желе легко відділиться від стінок форми.

Сирне бланманже готове. Смачного!
Рубрики:  Сладости/Желе
Метки:  

Процитировано 1 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку