Байсестер(Bicester),Англия http://x-lines.ru/letters/i/cyrillicscript/0907/1010ad/34/0/4ne7bcg...
Удобрения для розсады - (1)Какие удобрения нам понадобятся для подкормок растений в следующим сезоне: Самый необходи...
НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017 - (0)НАШУМЕВШИЙ ФИЛЬМ! ТРАГЕДИЯ СУДЬБЫ МЕЛОДРАМЫ НОВИНКИ 2017! ОБАЛДЕННАЯ НОВИНКА! Яркие чувства. ...
Польський трускавковий сирник - (0)Польський трускавковий сирник Інгредієнти Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. пшеничн...
Пляцок Поезія - (0)Пляцок Поезія Пляцок Поезія Інгредієнти для тіст...
Пляцок з шоколадным кремом |
Продукти:
250 гр. маргарину
1 л. муки
1 скл. сметани
1 скл. цукру
1 п. порошку для випічки
3 яйця
Маргарин перетерти з мукою вимішаною з порошком до печива, додати цукор, збиті яйця і сметану. Замісити дуже мяке тісто. Розділити на 6 частин і тоненьким шаром накласти в форми. Пекти до зарумянення.
Крем:
600 гр. молока
1,5 скл. цукру
2 ст. лож. крохмалю
6 ст. лож. какао
100 гр. чорного шоколаду
300 гр. масла
1 п. ванільки
Відлити половину молока, довести до кипіння і всипати цукор.
До решти молока додати какао і крохмаль, розмішати, щоб не було грудочок і влити, помішуючи, до молока з цукром. Помішувати на вогні, доки загусне, до гарячого додати поламаний шоколад, масло та ваніль. Добре перемішати і гарячим кремом змастити коржі, зверху також змастити кремом. Пляцок має постояти ніч, щоб змякли коржі.
Коржі перемащувати щойно спеченими. Якщо крем загустий, то долити молока і довести до кипіння.
Рубрики: | Выпечка сладкая/Пляцки Кулинарные рецепты |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |