КРЕМЫ ДЛЯ ТОРТОВ РЕЦЕПТЫ: —1— Сливочный крем «Пятиминутка» • Масло сливочное – 250 г • Сахарн...
АЛГОРИТМ СОЗДАНИЯ ТОГО, ЧТО ВЫ ХОТИТЕ ИМЕТЬ - (0)АЛГОРИТМ СОЗДАНИЯ ТОГО, ЧТО ВЫ ХОТИТЕ ИМЕТЬ А вы действительно хотите знать, как это делается?.. ...
Клубничное варенье с агар-агаром на сковороде - (0)Клубничное варенье с агар-агаром на сковороде Можно сказать, жареное, клубничное варенье с ага...
Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой - (1)Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой готовятся ...
Пончики в ложке без раскатывания теста - мягкие, воздушные, вкусные - (0)Пончики в ложке без раскатывания теста - мягкие, воздушные, вкусные Пончики в ложке без раскат...
Рулетик з сиром і червоною рибою |
✅для тіста (30х40)
6ст л муки,
6 ст л рослинного масла,
6 яєць,
3 ст л сметани,
3 ч л розпушувача,
1 ч л цукру,
1 неповна ч л солі,
2 ст л дрібно нарізаного шпинату, пропіарити в мікрохвильовій ( я брала морожений)
2 ст л дрібно нарізаного червоного перцю,
2 ст л дрібно тертого твердого сиру
✅для начинки
280 гр мягкого сиру( я брала філадельфію),
2 ст л сметани
100 гр плавленого сирка
200 гр слабосоленоі червоної риби
✅Процес:
1) яйця розділяємо на білки і жовтки; жовтки збиваємо, поступово додаємо рослинне масло і сметану
2) в окрему миску просіюємо муку з розпушувачем;
3) жовтки ділимо на три одинакові порції, до однієї додаємо шпинат, до другої перець і до третьої - сир; порцію зі шпинатом пробити додатково блендером до однорідності;
4) білки збиваємо зі сіллю , додаємо цукор і збиваємо до піків;
5) між порціями тіста порівну розприділити муку з розпушувачем, потім порівну білки і акуратно розмішуємо;
6) накладаємо тісто на пергамент полосками по діагоналі, почергово( одна поломка біла, далі зелена і далі червона і так далі) ( в мене на фото)
7) випікаємо при 180 градусах приблизно 15 хв;
😎 готовий бісквіт скручуємо в легкий рулет
Коли вистигне намазуємо начинкою і розкладаємо рибу по діагоналі кусками, скручуємо і в холодильник на пару годин Дуже смачно! Спробуйте!❤️
Рубрики: | еда/рулети закусочні |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |