-Цитатник

КРЕМЫ ДЛЯ ТОРТОВ - (4)

КРЕМЫ ДЛЯ ТОРТОВ РЕЦЕПТЫ: —1— Сливочный крем «Пятиминутка» • Масло сливочное – 250 г • Сахарн...

АЛГОРИТМ СОЗДАНИЯ ТОГО, ЧТО ВЫ ХОТИТЕ ИМЕТЬ - (0)

АЛГОРИТМ СОЗДАНИЯ ТОГО, ЧТО ВЫ ХОТИТЕ ИМЕТЬ А вы действительно хотите знать, как это делается?.. ...

Клубничное варенье с агар-агаром на сковороде - (0)

Клубничное варенье с агар-агаром на сковороде Можно сказать, жареное, клубничное варенье с ага...

Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой - (1)

Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой Жаренные пирожки с яично-рисовой начинкой готовятся ...

Пончики в ложке без раскатывания теста - мягкие, воздушные, вкусные - (0)

Пончики в ложке без раскатывания теста - мягкие, воздушные, вкусные Пончики в ложке без раскат...

 -Рубрики

 -Приложения

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 10.10.2009
Записей: 5633
Комментариев: 529
Написано: 6215


Рулетик з сиром і червоною рибою

Понедельник, 06 Января 2020 г. 23:38 + в цитатник

для тіста (30х40)
6ст л муки,
6 ст л рослинного масла,
6 яєць,
3 ст л сметани,
3 ч л розпушувача,
1 ч л цукру,
1 неповна ч л солі,
2 ст л дрібно нарізаного шпинату, пропіарити в мікрохвильовій ( я брала морожений)
2 ст л дрібно нарізаного червоного перцю,
2 ст л дрібно тертого твердого сиру
для начинки
280 гр мягкого сиру( я брала філадельфію),
2 ст л сметани
100 гр плавленого сирка
200 гр слабосоленоі червоної риби
Процес:
1) яйця розділяємо на білки і жовтки; жовтки збиваємо, поступово додаємо рослинне масло і сметану
2) в окрему миску просіюємо муку з розпушувачем;
3) жовтки ділимо на три одинакові порції, до однієї додаємо шпинат, до другої перець і до третьої - сир; порцію зі шпинатом пробити додатково блендером до однорідності;
4) білки збиваємо зі сіллю , додаємо цукор і збиваємо до піків;
5) між порціями тіста порівну розприділити муку з розпушувачем, потім порівну білки і акуратно розмішуємо;
6) накладаємо тісто на пергамент полосками по діагоналі, почергово( одна поломка біла, далі зелена і далі червона і так далі) ( в мене на фото)
7) випікаємо при 180 градусах приблизно 15 хв;
😎 готовий бісквіт скручуємо в легкий рулет
Коли вистигне намазуємо начинкою і розкладаємо рибу по діагоналі кусками, скручуємо і в холодильник на пару годин Дуже смачно! Спробуйте!❤️

 

 

Світлина від Oxana Bilinska.Світлина від Oxana Bilinska.Світлина від Oxana Bilinska.

Рубрики:  еда/рулети закусочні

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку