Суббота, 22 Января 2011 г. 22:47
+ в цитатник
Пісочне печиво.
Елементарний рецепт з дитинства. У 5му класі в нас дівчат у школі стало популярним записувати рецепти (саме записувати,ніхто нічого не готував ). Усі обмінювались з виглядом бувалих господарок, давали поради що краще: масло чи маргарин ). Цей рецепт мені порадила однокласниця Лариса (років 10 її не бачила і не знаю де вона). Це єдине, що справді виходило їтівним, простим і ну дууже смачним ) Дякую їй. Тепер, я читаю цей рецепт, написаний моїм дитячим невпевненим почерком і готую разом з донькою. Далі рецепт.
В моєму зошиті назва звучить так: «Печіво або торт «Для любителів». (я точно любитель )
3 варених жовтка
150 гр. цукру
300 гр борошна
150 гр вершкового масла або маргарину
кориця
Варені жовтки мнемо вилкою чи тремо на тертці, змішуємо з борошном та усіма іншими інгредієнтами. Додаючи по краплині воду, замішуємо тісто. Формуємо печіво. Випікамо хвилин 15-20. Посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Серия сообщений "Печенье, пряники":
Часть 1 - Печенье с творожной начинкой
Часть 2 - Печенье "Апельсиновая нежность"
Часть 3 - Печенье песочное.
Часть 4 - Миндальное с дольками лимона
Часть 5 - Печенье ореховое
...
Часть 42 - Печенье "Чарох" -- с яблочно-ореховой начинкой
Часть 43 - Очень хрустящие и вкусные Пирожные
Часть 44 - Хрустящее лимонное печенье
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-