-Метки

абрикосы айсинг апельсины баклажаны бананы безе бисквит блины булочки варенье вишня герань глазурь грибы десерт желе жульен закуска запеканка изюм йогурт кабачки канапе капкейки капуста картофель кекс кефир клубника корзиночки красный бархат крем куриные грудки курица лепешки ликер лимон лук мак малина мастика маффины мед морковь мороженое мусс мясо напитки настойки новогодние рецепты новый год орехи пасха перец печенье пирог пирожки пирожные пляцок помидоры пончики пряники пышки рецепты рождество рулет рыба рыбные консервы салат-торт салаты салаты на праздничный стол сгущенка селёдка сливки сливы сметана сыр тарт тарталетки творог тесто тесто дрожжевое тесто заварное тесто песочное тесто слоеное торт торты без выпечки тыква украшение блюд украшение пирога украшение торта фарш фрукты чернослив шоколад штрудель эклеры яблоки ягоды яйца

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в blumchen1

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.10.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 8308


Медівник

Пятница, 21 Сентября 2012 г. 13:57 + в цитатник
161873-0fb78-59708632-m750x740-uad6e7 (700x498, 200Kb)
Медівник звичайний Дарії Цвек
Тісто як густа сметана: на форму 36х23,чи трішки меншу. Дуже смачний, пухкий і соковитий.

4 яйця,
250 г цукру,
250 г (5/6 скл)меду – розтопити на водяній бані, якщо мед штучний, то він має бути хорошої якості,густий,
250 мл сметани – найкраще домашньої збираної або сепараторної,
2 ч.л соди + оцет, або 1 пачка польського порошку до печива Емікс,
500 г муки,
50 г дрібно січених горіхів.
Вкрити бляшку пергаментом, змастити нетопленим маргарином боки і сам пергамент, притрусити борошном.
Розтопити на водяній бані мед, охолодити, додати погашену соду.
Розтерти яйця з цукром з допомогою міксера, додати мед, сметану, продовжуючи взбивати. Міксер переключити на найнижчу швидкість.
Обережно порціями всипати просіяну муку (якщо даємо порошок до печива, то його слід додавати саме в муку), вимішуючи тісто міксером. Тісто має мати консистенцію сметани. В кінці всипати горіхи.
Вилити тісто у бляшку.
Пекти спочатку в теплій духовці 180° ~ 30 хв, а коли тісто підійде – в гарячій при 200-210° ~ ще 30 хв - це всього разом 1 годину, деколи і менше. Обов’язково слідкувати, щоб не пересушити, бо буде не смачний!
Виймати з форми теплим, але не гарячим.
Рубрики:  Выпечка/Сладкая выпечка
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку