-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в кокося_бобося

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

Участник сообществ (Всего в списке: 43) Кулинарная_книга_Березки Неизвестная_Планета Народные_советы Пир_на_весь_мир В_К_У_С_Н_Я_Т_И_Н_А Рецепты_домохозяек готовим_сами Наши_рецептики Приготовим Вкусная_кухня_интернета ПРИГОТОВИМ_И_СЪЕДИМ Я-Женщина Всем_Вкусно О_женщинах_и_для_женщин Лучшие_рецепты_интернета Постные_рецепты КУЛИНАРНАЯ_ПАЛИТРА УспешнаяДомохозяйка Царство_Кулинарии Диабеткафе Привет_Подружка Твоя_кухонька Интерьер Вкуснотища_и_только Рецепты davayte_prigotovim Школа_кулинара Moscow Пойдем_поедим простые_рецепты СТРОЙНЕЕМ_С_УДОВОЛЬСТВИЕМ Суши_для_всех Всё_для_дома_и_дачи МОЙ_ЛИЧНЫЙ_ПОВАР Моя_кулинарная_книга Мировая_Кулинария Шедевры_от_Маришки Рецепты_от_КУМЫ КУЛИНАРИЯ_НАРОДОВ_МИРА Комфортариум видео-повар Вкусно_Быстро_Недорого Только_для_женщин
Читатель сообществ (Всего в списке: 3) Праздник_живота Рецепты_домашней_кухни Рецепты_блюд

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 19.12.2013
Записей: 104298
Комментариев: 8216
Написано: 112988


пляцок "Кокосовая снежинка"

Среда, 15 Февраля 2017 г. 16:26 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Пляцок Кокосова сніжинка

1 (640x373, 93Kb)
Пляцок кокосова сніжинка – це ніжні делікатні коржі перемащені ванільним кремом та суфле з згущеного молока, в якому сховане приємно кислувате лимонне желе.
А доповнює цю картину смачненька, злегка підсмажена кокосова стружка.

Такий пляцок просто тане в роті залишаючи по собі масу задоволення. Спробуйте!


Пляцок Кокосова сніжинка – інгредієнти
Для бісквіту:
Яйця – 9 штук
Цукор – 1,5 склянки
Борошно – 3/4 склянки
Крохмаль – 3/4 склянки
Розпушувач – 3 ч.л.
Для крему:
Молоко – 3,5 склянки
Цукрова пудра – 30 г
Пудинг ванільнтй – 40 г
Борошно – 10 г
Жовтки – з 2 яєць
Масло – 250 г
Для желе:
Згущене молоко – 500 мл
Желе лимонне – 2 упаковки
Желатин – 5 ч.л.
Для посипки:
Кокосова стружка – 100 г
Масло – 1 ч.л.
Цукор – 2 ст.л.

Пляцок Кокосова сніжинка – приготування
Перед початком приготування лимонне желе розводимо в 350 мл гарячої води і залишаємо застигати.

Акуратно відділяємо жовтки від білків. Збиваємо білки до стійких піків. Поступово вводимо цукор. По одному додаємо жовтки, збиваємо на найменшій швидкості. Борошно пересіюємо з розпушувачем і акуратно лопаткою вмішуємо в яєчну масу. Три форми (25х35) застеляємо пергаментом виливаємо у кожну третину тіста. Ставимо форми у розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо 25-30 хвилин. Виймаємо, залишаємо охолоджуватися.

***Примітка. Якщо у вас немає трьох однакових форм, чи немає можливості випікати три коржі одразу, то ділимо інгредієнти на 3, і замішуємо тісто 3 рази.

Пів склянки молока, збиваємо з жовтками, борошном та пудинговим порошком до однорідної маси. Ставимо на вогонь, помішуючи, варимо до загустіння. Охолоджуємо. Масло збиваємо з цукровою пудрою до пухкої кремової маси, по ложці додаємо пудингову масу, продовжуємо збивати.

На сковороді топимо масло, додаємо стружку та цукор, обсмажуємо до світлого коричневого кольору.

Желатин розводимо в 100 мл гарячої води. Застигле желе нарізуємо кубиками. Згущене молоко трішки збиваємо, вливаємо желатин, добре вимішуємо. Всипаємо порізане желе, акуратно вимішуємо лопаткою.

Починаємо збирати пляцок. Бісквіт змащуємо двома третинами ванільного крему, зверху вкладаємо наступний корж, змащуємо його желейним кремом, останній корж змащуємо рештою ванільного крему та посипаємо смаженим кокосом. Ставимо пляцок в холод на 3-4 години.

Пляцок Кокосова сніжинка готовий. Смачної вам гостини!
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку