Фарш
:
М'ясо подрібнити ножем на невеличкі шматочки, сало так само, додати дрібно порізану цибулю (і за бажанням, яблуко). Посолити, додати спеції і соєвий соус (можно без нього, але мені так смачніше). Залишити маринуватись під кришкою на годину при кімнатній температурі.
Тим часом повертаємося до тіста. Вийняти з холодильника, розказати його тоненько, як на пельмені, у формі великого прямокутника.
Беремо розтоплене тепле масло, змішане з роздавленим часником, і мастимо ним наше тісто по всій його поверхні.
Потім тісто скручуємо тоненьким рулетом вздовж довшого краю, щільно скручуючи,щоб було якомога менше повітря у рулеті. Потім цю ковбаску згортаємо "слимаком" і викладаємо на суху тарілку хвилин на 20, щоб тісто добре розслоїлося.