Рулет з кабачків – краща сезонна страва. Процес приготування дуже простий і доступний кожному, так що сміливо готуйте! Кабачковий рулет з начинкою на Ваш смак – фаршем, домашнім сиром, морквою і тд.
Вимийте і натріть на великій тертці кабачки. Відіжміть зайву рідину.
У глибокому посуді збийте яйця з сіллю і перцем, залийте отриманою сумішшю кабачкову масу, додайте подрібнену зелень на (свій) смак і ретельно все перемішайте.
Всипте в масу борошно і знову все перемішайте. Рівномірно розподіліть кабачкове тісто по застеленому пергаментом деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Для начинки: відваріть моркву та дайте охолонути. Почистьте, натріть на великій тертці моркву та сир. Змішайте з часником та майонезом. Або приготуйте начинку на свій смак (фарш+цибуля).
Готовий корж в пергаменті викладіть на поверхню, розподіліть по ньому начинку (залишивши трохи вільного місця біля країв) і загорніть кабачкову основу рулетом.
Ставимо на кілька годин в холодильник. А після – нарізаємо рулет на шматочки. Смачного!