-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото

Четверг, 10 Июня 2021 г. 11:49 + в цитатник

Рулет з кабачків – краща сезонна страва. Процес приготування дуже простий і доступний кожному, так що сміливо готуйте! Кабачковий рулет з начинкою на Ваш смак – фаршем, домашнім сиром, морквою і тд.

 

Інгредієнти:

 

Для рулету:

 
  • кабачок – 2 шт.
  • пшеничне борошно – 2-3 ст.л.
  • яйце – 4 шт.
  • зелень – на (свій) смак
  • сіль, перець – на (свій) смак

Для начинки:

  • морква – 2-3 шт.
  • твердий сир – 100 г
  • майонез – на (свій) смак
  • часник (за бажанням)

Рецепт приготування:

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/Fotoram.io_-6-2-300x169.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/Fotoram.io_-6-2-300x169.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="678" />
  • Вимийте і натріть на великій тертці кабачки. Відіжміть зайву рідину.
  • У глибокому посуді збийте яйця з сіллю і перцем, залийте отриманою сумішшю кабачкову масу, додайте подрібнену зелень на (свій) смак і ретельно все перемішайте.
  • Всипте в масу борошно і знову все перемішайте. Рівномірно розподіліть кабачкове тісто по застеленому пергаментом деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15-20 хвилин.
/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/1-3-1-1-300x180.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/1-3-1-1-300x180.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="678" />
  • Кабачковий рулет — покроковий рецепт з фото
  • Для начинки: відваріть моркву та дайте охолонути. Почистьте, натріть на великій тертці моркву та сир. Змішайте з часником та майонезом. Або приготуйте начинку на свій смак (фарш+цибуля).
  • Готовий корж в пергаменті викладіть на поверхню, розподіліть по ньому начинку (залишивши трохи вільного місця біля країв) і загорніть кабачкову основу рулетом.
  • Ставимо на кілька годин в холодильник. А після – нарізаємо рулет на шматочки. Смачного!
/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/Fotoram.io_-6-3-300x150.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2021/05/Fotoram.io_-6-3-300x150.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="678" />

Джерело

Рубрики:  Овощи/Кабачки
Метки:  

Процитировано 3 раз
Понравилось: 2 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку