Пшоняна каша без гіркоти! Як приготувати найсмачнішу і ароматну кашу |
Пшоняна каша на молоці виходить дуже смачною і ароматною, абсолютно без сторонніх смаків.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Крупу промиваємо під проточною водою.
Ставимо кашу на вогонь і доводимо до кипіння, варимо 4 хвилини і зливаємо воду.
Гріємо молоко і додаємо пшоно, варимо 5 хвилин на невеликому вогні. Часу може знадобитися і трохи більше.
Солимо кашу і додаємо до смаку цукор – він покращує смак.
Варимо 1 хвилину під кришкою і залишаємо так на 15 хвилин.
При подачі каші, додаємо в неї вершкове масло. Можна зробити і медовий соус: перетерти мед з подрібненими горіхами, шматочками сухофруктів. Такий соус надає каші неповторний смак і аромат. Також подають кашу і зі сметаною, збитою з цукрово пудрою. Якщо ви не любите солодкі добавки, тоді можна подавати кашу зі смаженою цибулею та морквою, курячою печінкою, грибами, шкварками і т.д.
Рубрики: | Каша |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |