-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


ФОКАЧЧА! Італійський_хліб!

Воскресенье, 08 Ноября 2020 г. 16:10 + в цитатник
124154738_761019204483971_7041308143540523328_n (558x700, 74Kb)

Якщо чесно, я не очікувала, що він буде настільки смачний, мене спонукав більше інтерес до зовнішнього вигляду, хотілось погратися в малюнок. Але він реально дууууже смачний... а зааапаааахххх... це треба відчути. Отже для приготування нам знадобиться:
▶️250 грам борошна;
▶️200 мл теплої води;
▶️7 грам дріжджів (сухих);
▶️1 ч.л цукру;
▶️1/2 ч.л солі;
▶️2 ст.л оливкової олії.
Дріжджі розводимо в теплій воді та додаємо в просіяне борошно в якому уже є цукор, сіль. Добавляємо 2 ложки олії і перемішуємо тісто. Пишу перемішуємо бо процес виглядає скоріше як перемішування до однорідності аніж замішування, тісто буде рідкувате (муки більше не добавляйте). Перемішали ручками, накрили харчовою плівкою, рушником і в тепле місце на годину. Тісто підійшло, ви його чуть «обім‘яли» і ще раз нехай підійде. Далі берете форму, яку душа бажає.. я хотіла круглий хліб тому взяла круглу роз‘ємну на 26 см в діаметрі. Застелила дно пергаментом, (можна змастити олією), і виклала туди тісто. Боки форми я теж змастила олійкою. Легкими❗️ рухами формуємо тісто по бляшці чи формі. Руки змочіть олійкою, щоб тісто до вас не «чіплялося»).Якщо тісто не піддається відразу, не «тягніть», дайте йому постояти ще хвилини 10-15, воно знов чуть підійде і можна буде легко «дотягнути» його по формі. Тісто ніжне тож і поводимося з ним ніжно). А тепер до начинки/прикрашання. Тут що душа ваша бажає. Можете просто зробити заглиблення і розмістити там помідорки чері та оливки, притрусити травами. В ідеалі добре якщо є розмарин (в мене його не було).Скажу від себе що дуже запашним хліб робить цибулька... ммм., чуєте аромат!? Ні? То ідіть швидше пекти хлібчик.. 🤗😉
Розмістили начинку і дайте тісту ще підійти хвилин 20-30. Тоді збризніть тісто оливковою олією і ставте випікатися.
Випікаємо в розігрітій духовці 15-20-30 хв при температурі 200 градусів. Та глядіть, не спаліть).

Рубрики:  Выпечка/Хлеб
Метки:  

Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку