-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Неможливо зупинитися! Торт без випічки “Сніговий пух”

Воскресенье, 04 Октября 2020 г. 11:09 + в цитатник
maxresdefault-1-14-scaled (678x381, 33Kb)

Торт без випічки “Сніговий пух”

Для приготування потрібні такі інгредієнти:

  • печиво крекер квадратне – 100 г (12 шт.)
  • желе лимонне – 2 упаковки
  • вода – 400 мл
  • сир м’який – 500 г
  • пудра – 3 ст. л.
  • ванільний цукор – 10 г
  • сметана жирна – 250 мл
  • масло вершкове – 35 г

присипка:

 

  • цукор – 35 г
  • кокосова стружка – 70 г

Процес приготування:

1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.

2. Сир збиваємо блендером.

3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.

4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.

5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.

 

6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.

7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.

8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.

Рубрики:  Торты/Торты без выпечки
Метки:  

Процитировано 3 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку