Неможливо зупинитися! Торт без випічки “Сніговий пух” |
Для приготування потрібні такі інгредієнти:
присипка:
Процес приготування:
1. Желе заливаємо окропом, добре розмішуємо. Охолоджуємо.
2. Сир збиваємо блендером.
3. Сметану з’єднуємо з пудрою і ванільним цукром, збиваємо блендером до пишності і легкості.
4. В сметанну масу по ложці кладемо взбитий сир і збиваємо блендером.
5. У цю масу вливаємо лимонне желе і збиваємо міксером до однорідності.
6. Форму застилаємо плівкою і викладаємо шар печива. На нього виливаємо сирно-лимонну масу.
7. Вершкове масло розігріваємо і з’єднуємо з цукром на сковороді, змішуємо з кокосовою стружкою і на маленькому вогні доводимо до золотистого кольору, охолоджуємо.
8. Посипаємо торт і ставимо його на ніч в холодильник.
Рубрики: | Торты/Торты без выпечки |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |