-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Гарбузово-апельсиновий пудинг від Тетяни Литвинової

Пятница, 28 Сентября 2018 г. 22:17 + в цитатник
Opera Снимок_2018-09-28_221646_masterchef.stb.ua (630x386, 431Kb)
Уже прийшла осінь і потрібно насолоджуватися її дарами. Гарбуз – один із них, а пудинг – просто ідеальна страва, яка подобається всім любителям смачно поїсти.
Інгредієнти:

Гарбуз – 200 г
Рис – 100 г
Апельсин – 1 шт
Цукор – 1 ст. л.
Яйце
Молоко – 200 мл
Вода – 50 + 100 мл
Дрібка солі
Приготування:

Гарбуз натерти на дрібну тертку, налити 50 мл води, накрити кришкою і варити за середньої температури 15–20 хв.
Рис не мити. Просто покласти в окремий посуд і залити молоком і 50 мл води, варити теж за середньої температури 15 хв. або до готовності.
Апельсин ошпарити окропом і натерти цедру з 1/2 частини. Розрізати навпіл і видавити сік.
Коли приготується рис і гарбуз, з’єднати їх в одній з каструль, додати сік і цедру апельсина, цукор і сіль, перемішати, потім додати яйце. Все це потрібно вимішувати протягом 2 хв., продовжуючи готувати. Накрити кришкою, вимкнути плиту і залишити на 5 хв.
Смачного!
Рубрики:  Овощи/Тыква
Метки:  

Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку