Дуже смачна і ніжна курочка в сметанно-гарбузовому соусі. Можна подавати з будь-яким гарніром.
|
|
Пятница, 21 Сентября 2018 г. 13:15
+ в цитатник
Інгредієнти:
- куряче філе - 500 г
- морква - 2 шт
- цибуля - 1 шт
- гарбуз - 300-400 г
- сметана - 200 г
- олія для смаження
- приправи, сіль
Філе нарізаємо невеликими кусками, обсмажуємо на олії, поки не почне зарум'янюватися. Додаємо цибулю, смажимо до м'якості. Потім додаємо крупно терту моркву та гарбуз, заливаємо склянкою овочевого бульйону (я даю просто воду і овочеву приправу), солимо, накриваємо і тушкуємо 20 хв. Після цього додаємо сметану і тушкуємо ще хвилин 10-15. При подачі можна посипати зеленню.
Метки:
курочка
гарбуз
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-