-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Німецький салат

Суббота, 25 Марта 2017 г. 22:27 + в цитатник
1 (480x512, 63Kb)
У кожної господині є свій фірмовий салат, який вражає гостей своїми смаковими якостями. Якщо Ви думаєте, що ж можна приготувати неймовірного зі звичайних продуктів, які є у холодильнику будь-якої хазяйки і щоб це здивувало всіх? Тоді німецький салат для Вас!

Німецький салат - інгредієнти
Картопля - 4 шт.
Мариновані огірки (корнішони) - 3-4 шт.
Цибуля - 1 шт[./li] [li]Яйця - 2 шт.
Бекон - 400 г (копчена ковбаса, мисливські ковбаски)
Часник - 1 зубчик
Гірчиця діжонська (в зернах) - 4 ст.л.
Кріп, петрушка за смаком
Олія
Сіль, перець за смаком
Рецепт приготування німецького салату
Картоплю для німецького салату відварити, охолодити і нарізати кубиками. Яйця зварити і також порізати кубиками.

Бекон обсмажити (якщо він сирий) та нарізати смужками. Для німецького салату можна використовувати також копчену ковбасу, або ж мисливські ковбаски.

Огірки повинні бути маленькими за розміром. Було б чудово, якщо це будуть корнішони. Огірочки потрібно порізати кружечками.

Цибулю для німецького салату порізати півкільцями і замаринувати на 30 хвилин.

Усі інгредієнти німецького салату змішати, видавити часник, додати гірчицю, зелень, посолити, поперчити і в кінці заправити олією.

Ось такий простий набір продуктів здивує Вас своїм поєднанням.

Смачного!
Рубрики:  Салатики
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку