-Настольные игры онлайн

Место
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
.
Очки
6805
3399
2845
1315
1020
869
830
729
605
0

 -

Радио в блоге
[Этот ролик находится на заблокированном домене]

Добавить плеер в свой журнал
© Накукрыскин

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Сахарина

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 03.06.2009
Записей: 29638
Комментариев: 20758
Написано: 52865


Соус з кабачків з помідорами і перцем на зиму

Понедельник, 11 Сентября 2023 г. 21:53 + в цитатник
Соус з кабачків з помідорами і перцем на зиму
fab636d4-1325-494b-93c0-1fe8e2b01c39 (700x466, 37Kb)

Соус з кабачків з помідорами і перцем на зиму
ІНГРЕДІЄНТИ
2 кг тертих кабачків
1 кг печеного перцю
800 гр томатного соусу
по 500 г жовтої і червоної цибулі
2 зубчики часнику
200 мл олії
сіль і перець
чебрець і базилік
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Цибулю і часник спочатку очищаємо, дрібно нарізаємо і кладемо пасерувати в олії.Тепер, якщо у нас є добре дозрілі городні помідори, їх можна вживати, якщо ні, то використовувати томатний соус або томатну пасту. У мене був томатний соус.Коли цибуля почне змінювати колір, збризніть її соком від вареного перцю або водою. Інтерес полягає в тому, що він не набуває інтенсивного смаку після смаження, тому що це не дуже здорово. Поверх добре протертої цибулі додайте запечений дрібно нарізаний перець, а через деякий час — очищені і натерті кабачки. Інгредієнти добре перемішуємо на вогні, а коли вони добре поникнуть, додаємо томатний соус. Якщо ми вирішимо використовувати свіжі помідори, то їх додамо відразу після загартування цибулі, щоб встигнути зваритися. Після додавання томатного соусу ми перемішуємо соус, пробуємо і починаємо регулювати його смак сіллю, перцем і спеціями. Ми кладемо трохи кожного, даємо соусу трохи закипіти, пробуємо і додаємо більше спецій, поки не отримаємо смак, який нам подобається.В кінці вводимо блендер в соус і робимо його більш компактним і густим. Гаразд, ми робимо це необов’язковим.Гострий соус розкладаємо в стерилізовані банки, закручуємо кришками і залишаємо в духовці на 6-8 хвилин при включеному вогні при 180 градусах.Я поставила банки в духовку, тому що вона ще тепла після стерилізації банок. Потім банки залишаються в духовці до охолодження.Але банки можна загорнути в ковдри, якщо ми не хочемо тримати духовку зайнятою день або більше. Сподіваюся, мій зимовий рецепт соусу з кА бачків і помідорів і перцю буде вам цікавий і ви надихнетеся ним.

Смачного!

загружено (17) (275x183, 6Kb)
Рубрики:  В погребок.Заготовки на зиму.


Процитировано 1 раз
Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку