Среда, 21 Сентября 2016 г. 09:51
+ в цитатник
Рецепт приготування домашнього майонезу
жовтки - 2 шт
рафінована соняшникова олія - 0,5 склянки
рафінована оливкова олія - 0,5 склянки
гірчиця суха - 1 ч л
цукрова пудра - 1 ч л
лимонний сік - з 1 лимона (або до смаку)
сіль
чорний мелений перець
Візьміть жовтки, олію, цукрову пудру, лимонний сік(можна замінити оцтом виноградним, яблучним, винним чи бальзамічним), сіль, перець і збивайте міксером або блендером, поки маса не почне густіти і біліти. Якщо збиваєте блендером, то опустіть насадку до самого дна посудини, для того, щоб майонез швидше збивався. Тепер додаємо гірчицю. Корисний домашній майонез готовий.
Смачного!
Метки:
соус
майонез
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-