При гипертонии - 2 раза в день съедайте по 1 ч.л. измельченных семян ук...
Осенние бесшовные схемы - (0)Здоровье... - (0)
Почему женщинам полезно есть дыню Одним из самых сладких, ароматных и сочных фруктов считае...
Схема"Вечер. Роза." - (0)Кофейный пирог «Элеганс» – практически из “ничего”, рецепт на скорую руку - (1)
Кофейный пирог «Элеганс» – минимум продуктов, практически из ничего, вкусно...
Огірки з гірчицею. |
2 кг огірків порізати вздовж на 4 частини і вимішати з такою сумішшю:
125 г оцту 9%,
125 мл олії рафінованої,
125 г цукру,
50 г солі,
1 ст.л меленого чорного перцю,
1 ст.л гірчиці горошком,
1 ст.л почавленого часнику (до смаку можна дати і більше)
Суміш і огірки добре вимішати і залишити на 2-3 години, щоб огірки пустили сік.
Далі розкласти огірки у стерильні банки і залити соком, який утворився, накрити кришками. Банки поставити у баняк з теплою (не гарячою!!!) водою, довести до легенького кипіння і стерелізувати 30 хв.
Вихід: 5 півлітрових банок.
Огірки мариновані.
Маринад:
1 літра води,
50 г солі,
25 г цукру,
80 г оцту9%
Все закип"ятити.
(На одну літрову банку потрібно буде приблизно 500 мл маринаду)
Простерилізувати банки, викласти на дно такі спеції:
5-7 шт чорного перцю горошком,
3 шт духмяного перцю,
2 зубчики часнику,
1 лавровий лист,
листя і корінчики хрону (3 маленькі шматочки),
листя смородини і вишні,
зелень кропу з зонтиками,
зелень петрушки,
Далі в банку викласти помиті огірки і залити гарячим маринадом.
Стерилізувати стільки часу, поки огірки не змінять свій колір з зеленого на коричнуватий (приблизно літрові банки - 15 хвилин, а півторалітрові - 15-20 хвилин).
http://kolirbarvi.gallery.ru/watch?ph=Qg1-cvs39#feature=topscroll
Рубрики: | ЗАГОТОВКИ НА ЗИМУ.СОЛЕНЬЯ. |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |