Вязание спицами - Джемпера спицами - Украшаем джемпера ветками из листьев  ...
Без заголовка - (0)Варежки с простым узором. Схема, описание. Схема вязания варежек спицами ...
Без заголовка - (0)Вязание на спицах - резинки Резинки Во многих вязаных изделиях, таких как свитера, варежки, носк...
Без заголовка - (0)ВАРЕЖКИ С «АНАТОМИЧЕСКИМ» ПАЛЬЦЕМ Набрать 36 петель +1 для замыкания в круг и вязать резинку 2*...
Без заголовка - (0)Альбом «"Вяжем сами" (mini) №92/2.» ageewa.tatiana2014 https://img-fotki.yandex.ru/get/3503/22...
Вкусно!!! |
Куряча грудка запечена шарами
3 невеликі грудки курчати або бл. 700 г філе грудки курчати
сіль, мелений чорний перець 8 тонких шматочків бекону Борошно 3 яйця тертий сир 150 г 8 шматків пісної шинки (я використала копчені сосиски) 200 г сметани З грудок зняти шкіру і видалити кістки. Отримане філе нарізати на невеликі шматки вагою по 40-50 р. Злегка відбити,посолити і поперчити. Вогнетривку посудину приблизно 15 см діаметром і 10 см заввишки вистелити смужками бекону, смужки повинні звисати з країв посуду, так щоб потім ними можна було прикрити її вміст. ![]() Шматки курчати обваляти в муці.Вмочити в збиті яйця.Обваляти в тертому сирі. Викласти їх рівним шаром на дно посуду.Зверху накрити шинкою.(у мене нарізані вздовж сосиски) Знову викласти шматки курчати в паніровці з сиру. Продовжувати викладати шарами шинку і м'ясо, стежачи за тим, щоб останній шар зверху був з шматків курчатиПолити сметаною.Посипати солодкою паприкою.Прикрити загнутими догори смужками бекону.Смажити в попередньо розігрітій духовці на середньому вогні 1 годину. На початку смаження на 40-45 хвилин варто прикрити посуд з м'ясом фольгою, щоб не бризкав жир. Наприкінці фольгу зняти і дати підрум'янитися. Дати охолонути і потім поставити на ніч у холодильник (я ставила під прес) На наступний день перевернути вміст вогнетривкої посудини на дошку, нарізати на шматки. Блюдо настільки ситне, що до нього подають тільки салат чи мариновані овочі. І дуже смачне. ![]() -------------------- Мої тортики |
Серия сообщений "КУХНЯ - БЛЮДА ИЗ КУРИЦЫ":
Часть 1 - Горячие блюдаиз курицы. Подборка 7
Часть 2 - ГОЛУБЦЫ ЗАКАРПАТСКИЕ
Часть 3 - САЛЬТИСОН С КУРИНЫХПОТРОХОВ
Часть 4 - Вкусно!!!
Часть 5 - Куриные отбивные с сыром
Часть 6 - Куриное филе в слойке
...
Часть 8 - Куриные бёдра «Римский легион»
Часть 9 - Мини-курники (Очень вкусно!!!)
Часть 10 - Карбонад из курицы. Ну очень вкусно!
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |