-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в simtom

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 18.02.2012
Записей: 11799
Комментариев: 281
Написано: 12503


Пляцок "Ностальгия"

Понедельник, 17 Февраля 2014 г. 20:52 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок "Ностальгия"

Пирог " Ностальгия"
Пляцок "Ностальгія"

Інгредієнти:

7 білків
5 жовтків
1 ст цукру
1 п ванільного цукру
3 ст. л. крохмалю
1,5 ч. л. порошку до печива
1 скл. борошна
3 ст. л. маку

Крем:
400 г масла
1 банка згущеного молока
3 ст. л. розчинної кави
100 г води
100 г родзинок

 

Білки збити з цукром,( залишивши 3 ст л ) на піну
окремо збити жовтки з 3 ст л цукру
обидві маси з"єднати, додати крохмаль,порошок до печива, мак, та муку,ваніль
все легенько вимішати, вилити у змащену форму, випікати 40 хв при температурі 160 градусів, охолодити, розрізати на 3 ч
Можна просочити сиропом
Масло збити з згущонкою, додати розчин кави, ще раз добре збити
перемазати коржі додавши ізюм

 

Джерело: Рецепт із мого записника

http://dreamfood.ua/1670-plyacoknostalgya.html

 
 
ингредиенты :
7 белков
5 желтков
1 ст сахара
1 п ванильного сахара
3 ст. л . крахмала
1,5 ч. л . порошка к печенью
1 ст . муки
3 ст. л . мака
 
крем:
400 г масла
1 банка сгущенного молока
3 ст. л . растворимого кофе
100 г воды
100 г изюма
Белки взбить с сахаром ( оставив 3 ст л) на пену
отдельно взбить желтки с 3 ст л сахара
обе массы объединить , добавить крахмал , порошок для печенья , мак , и муку , ваниль
все легонько перемешать , вылить в смазанную форму , выпекать 40 мин при температуре 160 градусов , охладить , разрезать на 3 ч
Можно пропитать сиропом
Масло взбить с сгущенкой , добавить раствор кофе , еще раз хорошо взбить
перемазать коржи добавив изюм
Источник : Рецепт из моей записной книжки
Рубрики:  Кулинария/Пляцки

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку