Kanēļa maizītes - Булочки с корицей
|
|
Четверг, 23 Мая 2013 г. 15:55
+ в цитатник
500 g kviešu milti
1 glāze piens
75 g cukurs
1/2 tējkarote sāls
150 g sviests
1 paciņa sausais maizes raugs
Pildījumam:
50 g sviests
50 g cukurs
1-2 ēdamkarotes kanēlis
1-2 olu dzeltenumi - pārziešanai
Gatavošana:
Sagatavo ieraugu. Tad iemīca rauga mīklu un noliek raudzēties. Uzrūgušu mīklu izveltnē 1 cm biezumā. Pārziež ar sviestu un apkaisa ar kanēļa un cukura maisījumu. Satin veltnī. Sākot no viena gala, veltni sagriež 2 cm biezās šķēlēs. Ar griezuma vietu liek uz siltas, ietaukotas plāts ( otru griezuma vietu šķēlei saspiež kopā, lai cepoties neiztecētu sviests ar cukuru). Maizītes uz plāts uzraudzē, apziež ar sakoltiem olu dzeltenumiem un cep gaiši brūnas 200-220℃.
Atdzesētas var pārkaisīt ar pūdercukuru. Tāpat var gatavot arī magoņu un riekstu maizītes.
Es negriezu šķēlēs, bet liku uz pannas raudzēties un cepu veselu. Gatavu padzesēju un tikai tad sagriezu šķēlītēs.
500 г пшеничной муки
1 стакан молока
75 г сахара
1/2 чайной ложки соли
150 г сливочного масла
1 пакетик сухих дрожжей
Начинка:
50 г сливочного масла
50 г сахара
1-2 столовые ложки корицы
1-2 яичных желтка - для обмазывания
Приготовление:
Подготовьте дрожжей. Затем подготовить дрожжевое тесто и поместите набухать. Готовые теста выкатит 1 см толщиной. Обмазать с маслом и посыпать корицей с сахарной смеси. Сделать рулетки . Начиная с одного конца, рулетки разрезать 2 см толщиной . С разрезом класть на теплом, смазанный выпечки лоток (верхний край сжаты вместе, чтобы готовясь невитекало масло с сахаром ). Булочки оставить набухать на простынь а патом обмазать яичными желтками и выпекать светло-коричневые 200-220 ℃.
Охлажденные можно обсипать сахарной пудрой. Вы также можете приготовить булочки с маком и орехов .
Я не резала на кусочки но клала на простынь целый рулетик. Готовый охладила и нарезала ломтиками.
Метки:
receptes
maize_bulkas_pica
Процитировано 2 раз
Понравилось: 2 пользователям
-
2
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-