-Рубрики

 -Музыка

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в m_o_l_g_a

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 23.04.2012
Записей: 3326
Комментариев: 165
Написано: 3553


Пляцок "Маково-кокосовий"

Воскресенье, 02 Июня 2013 г. 21:49 + в цитатник
Цитата сообщения Арина_Ярига Пляцок "Маково-кокосовий"

Пляцок "Маково-кокосовий"

Інгредієнти:

Форма-20-30 см
Бісквіт:
4 яйця
1 скл. цукру
1 ч.л. порошку до печива
1 скл. борошна

Маково-кокосовий корж:
9 білків 
250 гр. цукру
250 гр. запареного втертого маку
250 гр. кокосової стружки

2 пач. галяретки

Крем:
1,5 скл. молока
1 скл. цукру
1 ст. л. борошна
1 ст. л крохмалю
300 гр. масла 

 

 

Бісквіт: 
Білки збити з цукром,додати борошно з порошком,випекти корж.

Маково-кокосовий корж:
Білки добре збити з цукром,додати мак і кокос. Легенько вимішати і пекти на пергаменті. 

Галяретку приготувати згідно інструкції,тільки зменшити наполовину кількість води. Вилити у застелену харчовою плівкою форму.

Крем:
Борошно і крохмаль розвести у 0,5 скл. молока.
1 скл. молока поставити кип'ятити. Коли закипить додати цукор,розмішати і вилити розведене борошно з крохмалем, заварити і охолодити.
Масло збити із завареною масою.

Перекладати так:
Бісквіт трошечки змастити повидлом,викласти застиглу галяретку,тоді крем і маковий корж.
По рецепту мав би накладатись ще зверху крем,а потім шоколадна помадка.

Мої зміни: Крем робила Шарлот. Повидлом забагато намастила,трохи видно на фото, просочився бісквіт, потрібно легенько змастити. Можна було б просто кремом змастити.
Пляцок ніжний і смачний.
Ингредиенты:
Форма-20-30 см
Бисквит:
4 яйца
1 ст. сахара
1 ч.л. порошка для выпечки
1 ст. муки
 
Маково-кокосовый корж:
9 белков
250 гр. сахара
250 гр. запаренного перетертого  мака
250 гр. кокосовой стружки
 
2 пач. желе
 
Крем:
1,5 ст. молока
1 ст. сахара
1 ст. л. муки
1 ст. л крахмала
300 гр. масла
 
Бисквит:
Белки взбить с сахаром, добавить муку с порошком, выпечь корж.
 
Маково-кокосовый корж:
Белки хорошо взбить с сахаром, добавить мак и кокос. Слегка перемешать и печь на пергаменте.
 
Желе приготовить согласно инструкции, только уменьшить наполовину количество воды. Вылить в застеленную пищевой пленкой форму.
 
Крем:
Муку и крахмал развести в 0,5 стакана. молока.
1 ст. молока поставить кипятить. Когда закипит добавить сахар, размешать и вылить разведенную муку с крахмалом, заварить и охладить.
Масло взбить с заваренным массой.
 
Сборка:
Бисквит  смазать повидлом, выложить застывшее желе , тогда крем и маковый корж.
 
 

Серия сообщений "Пляцок":
Часть 1 - Пляцок "Дві долі"
Часть 2 - Пляцок Вышиванка
...
Часть 17 - Пляцек"Творожная вышиванка"
Часть 18 - Пляцек"Рождественская ночь"
Часть 19 - Пляцок "Маково-кокосовий"
Часть 20 - Пляцек"Жар-птиця"
Часть 21 - Пляцок"Анничка"
...
Часть 26 - Пляцок шоколадно-кавовий з вишнею
Часть 27 - Пляцок Грильяжный
Часть 28 - Пляцок «Ламбада»

Рубрики:  Выпечка

Понравилось: 1 пользователю

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку