-Метки

абрикосы айсинг апельсины баклажаны бананы безе бисквит блины булочки варенье вишня герань глазурь грибы десерт желе жульен закуска запеканка изюм йогурт кабачки канапе капкейки капуста картофель кекс кефир клубника корзиночки красный бархат крем куриные грудки курица лепешки ликер лимон лук мак малина мастика маффины мед морковь мороженое мусс мясо напитки настойки новогодние рецепты новый год орехи пасха перец печенье пирог пирожки пирожные пляцок помидоры пончики пряники пышки рецепты рождество рулет рыба рыбные консервы салат-торт салаты салаты на праздничный стол сгущенка селёдка сливки сливы сметана сыр тарт тарталетки творог тесто тесто дрожжевое тесто заварное тесто песочное тесто слоеное торт торты без выпечки тыква украшение блюд украшение пирога украшение торта фарш фрукты чернослив шоколад штрудель эклеры яблоки ягоды яйца

 -Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в blumchen1

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 13.10.2010
Записей:
Комментариев:
Написано: 8308


Пляцок "Горіхове тріо"

Среда, 20 Июля 2016 г. 15:21 + в цитатник
Цитата сообщения Lara_Ku

Пляцок "Горіхове тріо"

Інгредієнти

Арахісовий корж:
4 шт.
3/4 склянки
1 ст. ложка
1/2 ч. ложки
250 г
мед (свіжий)
1 ст. ложка
 
Кокосовий корж:
4 шт.
3/4 склянки
3/4 склянки
1 ч. ложка
1 склянка
 
Крем:
4 шт.
350 мл
1 ст. ложка
1 ст. ложка
1/2 склянки
1 склянка
3 ст. ложки
300 г
 
Шоколадна глазур:
100 г
50 г
50 г
 
Розраховано на 20 порцій

Презентую вам сьогодні чудовий пляцок. Ніжні кокосові коржі, арахісовий грильяж і неймовірно смачний горіховий крем вам точно прийдуться до смаку. Рецепт авторський.

Для кокосового коржа яйця збити цукром 5-7 хвилин до пухкої піни. Обережно домішати борошно, розпушувач, кокос.

Випікати 25-30 хв при 180*С. Охолодити.Розрізати на 2 частини горизнтально. Форма 22х22 см.

Для грильяжного коржа білки збити з цукром на пухку масу.

Арахіс підсмажити, очистити від шкірки і подрібнити скалкою досить дрібно, але не на порошок.

Акуратно змішати білки, арахіс, рідкий мед( у мене — акаційний). Випікати при 170 *С приблизно 40 хвилин — корж має стати коричневим і хрумким


Для крему 250 мл молока закип«ятити. Додати помелені блендером на борошно грецькі горіхи. Прокип»ятити 2-3 хвилини.

Додати збиті з цукром, 100г молока, борошном і крохмалем на піну жовтки, весь час помішуючи крем. Прокип«ятити 2 хвилини. Остудити, збити з маслом.

Для глазурі розтопити шоколад зі сметаною. В остиглу масу додати коньяк.
На 1 кокосовий корж нанести 1\2 шоколадної глазурі. Далі 1\3 горіхового крему. Зверху — грильяжний корж — крем — кокосовий корж глазуррю вниз, крем.


Смачного!

Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку