Пляцок "Вишнева насолода" |
Коричневі коржі | |
жовики
|
6 шт. |
|
маргарин 200 г |
цукор
|
2 склянки |
сметана
|
3 ст. ложки |
какао
|
3 ст. ложки |
борошно
|
1,5 склянки |
кокос
|
150 г |
розпушувач
|
20 г |
арахис
|
100 г |
білки
|
6 шт. |
Корж з вишнями | |
маргарин | 100 г |
сметана
|
2 ст. ложки |
жовтки
|
2 шт. |
білки
|
2 шт. |
оцет
|
1 ст. ложка |
цукор
|
0,5 склянки |
борошно
|
300 г |
Крем | |
пудинг
|
1 шт. |
масло | 450 г |
Приготування цього пляцка займе в вас досить багато часу, але воно того варте
Приготування:
Коричневі коржі:
Жовтки збити з цукром добіла
Жовтки збити з цукром добіла
Вмішати какао, просіяне борошно з розпушувачем
Вимісити тісто як густа сметана
Додати кокосову стружку
Тісто розділити на 2 частини
Форму вистелити фольгою, змастити маслом та викласти 1 частину тіста
Білки збити з цукром до стійких піків
Зверху на тісто викласти половину збитих білків та арахіс
Випікати при температурі 140-160* до готовності
Другу частину тіста випікати аналогічно
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |