-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


На зиму! Помідори квашені з цукром, покроковий рецепт

Воскресенье, 10 Апреля 2022 г. 11:22 + в цитатник
Дизайн-без-названия-2022-04-09T222922.690-1 (700x341, 435Kb)

Такі помідори виходять щільними, соковитими і дуже ароматними, а розсіл ви зможете використовувати для готування овочевих супів.

Для приготування помідорів вам будуть потрібні такі інгредієнти:

 
  • помідори – 7.5-8.5 кг;
  • перець гострий – 1-2 шт;
  • сіль – 350 г;
  • вода – 5 л;
  • перець болгарський – 1 шт;
  • часник – 10-15 зубчиків;
  • цукор – 5 ст.л;
  • хрін корінь – 1 шт;
  • листя смородини, малини, вишні по пучку.
  • після того, як маса вибродиться – 1 ст.л порошку гірчиці.

Помідори промиваємо в декілька раз або під проточною водою, даємо стекти воді.

У 5 л води розводимо сіль, перемішуємо щоб сіль розчинилася.

 

У відро або іншу ємність, кладемо листя малини, вишні, смородини, корінь хрону (помитий і очищений), гострий перець, часник. Закладаємо помідори до половини ємності, кладемо гострий перець, зубчики часнику, болгарський перець, листя малини, смородини, хрін і знову кладемо помідори.

 

Зверху викладаємо трави і листя, часник і хрін, гострий перець і болгарський. Закриваємо помідори листям хрону. На 1 л води 1 ст.л цукру і вливаємо 5 л солоної води, перемішуємо і заливаємо розсіл в помідори. Закриваємо кришкою, але не герметично і ставимо на 2 – 3 дні в тепле і темне місце.

Джерело

Рубрики:  Консервация на зиму/Соленья, косервации
Овощи/Помидоры
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку