На зиму! Помідори квашені з цукром, покроковий рецепт |
Такі помідори виходять щільними, соковитими і дуже ароматними, а розсіл ви зможете використовувати для готування овочевих супів.
Для приготування помідорів вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Помідори промиваємо в декілька раз або під проточною водою, даємо стекти воді.
У 5 л води розводимо сіль, перемішуємо щоб сіль розчинилася.
У відро або іншу ємність, кладемо листя малини, вишні, смородини, корінь хрону (помитий і очищений), гострий перець, часник. Закладаємо помідори до половини ємності, кладемо гострий перець, зубчики часнику, болгарський перець, листя малини, смородини, хрін і знову кладемо помідори.
Зверху викладаємо трави і листя, часник і хрін, гострий перець і болгарський. Закриваємо помідори листям хрону. На 1 л води 1 ст.л цукру і вливаємо 5 л солоної води, перемішуємо і заливаємо розсіл в помідори. Закриваємо кришкою, але не герметично і ставимо на 2 – 3 дні в тепле і темне місце.
Рубрики: | Консервация на зиму/Соленья, косервации Овощи/Помидоры |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |