Завжди печу до чаю цей пиріг! Неймовірно смачний, готується дуже швидко і просто
|
|
Воскресенье, 20 Февраля 2022 г. 22:57
+ в цитатник
Інгредієнти:
-
яйця, 2 шт.;
-
борошно, 350 г;
-
масло вершкове, 100 г;
-
розпушувач, 1 ч.л.;
-
цукор, 150 г;
-
дрібка солі.
Для начинки :
-
сир, 500 г;
-
цукор і родзинки по 100 г;
-
ванільний цукор за смаком;
-
яйця, 2 шт.
Процес приготування:
-
Яйця змішуємо з сіллю, цукром, розм’якшеним вершковим маслом, збиваємо масу блендером.
-
Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, частинами вводимо в масу і вимішуємо тісто. Тісто викладаємо на стіл і вимішуємо руками.
-
Тісто ділимо на 2 частини. Кожну кладемо в пакет і відправляємо в холодильник на 50 хвилин.
-
Сир змішуємо з іншими інгредієнтами, крім родзинок і перебиваємо блендером. Всипаємо родзинки і вимішуємо масу.
-
Форму для випічки застеляємо пергаментом і натираємо одну частину тіста на крупній тертці. Розрівнюємо її і викладаємо начинку.
-
Зверху натираємо другу частину тіста.
-
Розігріваємо духовку до 180 градусів, випікаємо пиріг від 40 до 50 хвилин, дивіться по своїй духовці, якщо верх пирога золотистий, виймаємо.
Даємо остигнути в формі і виймаємо, ріжемо на порційні шматочки і подаємо до столу.
/kolizhanka.com.ua/wp-content/uploads/2021/02/Screenshot_21-6-300x164.jpg" target="_blank">https://kolizhanka.com.ua/wp-content/uploads/2021/02/Screenshot_21-6-300x164.jpg 300w, https://kolizhanka.com.ua/wp-content/uploads/2021/02/Screenshot_21-6-768x420.jpg 768w, https://kolizhanka.com.ua/wp-content/uploads/2021/02/Screenshot_21-6.jpg 1268w" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font: inherit; vertical-align: bottom; max-width: 100%; height: auto; border-radius: 5px;" width="1024" />Завжди печу до чаю цей пиріг! Неймовірно смачний, готується дуже швидко і просто
Метки:
пиріг
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-