-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Печиво на кефірі з родзинками

Четверг, 09 Апреля 2020 г. 16:22 + в цитатник
1 (700x525, 71Kb)
Печиво на кефірі виходить розсипчасте, ніжне нагадує пісочне. Родзинки відмінно доповнюють його смак.
Знадобиться: 130 мл кефіру, 1 яйце, 1 ст. л. цукру (в тісто) + 1 ст. л. (на посипання), щіпка солі, 100 мл рослинноі оліі, 1 ч. л. розпушувача, 350 гр борошна, 50 гр родзинок
Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 19 - 20 печенюшок.
У миску додайте кефір, куряче яйце, щіпку солі, 1 ст. л цукру і рослинну олію. Збийте інгредієнти за допомогою вилки, до однорідного стану. Додайте родзинки, просіяне борошно і розпушувач. Замісіть тісто. Воно виходить ніжне, м'яке, легко відлипає від рук. Щоб сформувати печиво, розділіть тісто на невеликі кульки, скачайте їх в долоньках. У тарілку насипте цукор і вмочіть заготовки для печива з одного боку. Покладіть печиво на деко застелене пергаментом. Притискати долонькою печиво не треба. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці, при температурі 170 - 180 градусів, 25 - 30 хвилин. Остудіть і подавайте до чаю, кави. Таке печиво стає ще смачніше на другий день, тому дуже часто я печу його ввечері. Готується просто, а результат завжди радує.
Смачних і приємних моментів !!!
З повагою, Марина Гармаш
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Рубрики:  Сладкая выпечка/Печенье
Метки:  

Процитировано 2 раз

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку