Дуже мені подобаються різні мясні рулети,колись часто робила,а тепер щось закинула.Було у мене мясо,а от сиру твердого не було,тому вирішила сирний корж спекти з домашнього сиру.У корж додала ще трошки шпинату,робила вперше,корж вийшов дуже ніжний,головне його не перепекти.Зробила все дуже швидко,бо допомагав мені блендер_комбайн від фірми Rotex,який вміє все.
Сирний корж
400гр сиру(домашнього)
5 яєць
3 ст лож крохмалю
1 ч л солі
перець
50гр шпинату(можна без)
3 ст л олії
Усі продукти помістити у чашу блендера і збити до однорідної маси.Вилити у форму 30 на 40 на пергамент(він має бути якісний,бо від звичайного не відстане,я брала силіконізований)Випікала при 180гр 15,тобто він схопився і я вийняла.Важливо!!!не перепекти!!!
З пергаментом переклала на дощечку і трошко охолов.
Начинка
Мясо(свинина)400гр
2 цибулини
3 зуб часнику
сіль
перець
суха аджика
Усі продукти помістила у чашу блендера і подрібнила.Додала трошки холодної води,бо маса була щільною,щоб легше розкласти по коржу.На ще теплий корж,виклала масу,поступово звільняючи від пергаменту закрутила рулет швом до низу.Завернула у цей же пергамент і випікала в духовці при 180 гр35 хв.Після випікання рулет прикрила дощечкою так охолодила з пергаментом.Ніч був у холодильнику,нарізається добре.Смак дуже ніжний,тому додавайте спеції на ваш смак для більш вираженого смаку.
Нагадую,робила з домашнього сиру вперше,корж дуже ніжний,головне не перепекти,бо буде тріскати.