-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19325


Найпопулярніше варення з абрикос половинками, готовиться дуже просто і швидко

Воскресенье, 23 Июня 2019 г. 19:12 + в цитатник

Хочемо вам запропонувати один із найпростіших та найпопулярніших варіантів – це варення з абрикос половинками, готовиться дуже просто і швидко.

Нам потрібно:

  • Абрикоси – 1 кг;
  • Цукор – 3 склянки (по 200 мл);
  • Вода – 1 склянка (200 мл).

Готуємо:

 1. Перш за все треба зварити сироп, який потрібен щоб варення вийшло ніжним і в ньому були добре помітні половинки абрикосів. Варимо сироп: висипаємо в каструлю весь цукор і залити його водою. Ставимо на плиту і чекаємо поки весь цукор не розчиниться, регулярно перемішуємо. Коли сироп закипить – дати йому покипіти кілька хвилин, після чого зняти з плити.

 2. Тепер треба помити абрикоси, потім порізати їх половинками і видалити кісточки. Підготовані абрикоси висипати в каструлю (у якій варитиметься варення) і залити їх гарячим сиропом. Залишити каструлю поки вона повністю не охолоне. Сироп не повністю покриє абрикоси, тож просто порухайте каструлею в сторони щоб він повністю покрив плоди.

/facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/varene-abrikosovoe-2-300x200.jpg" target="_blank">https://facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/varene-abrikosovoe-2-300x200.jpg 300w, https://facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/varene-abrikosovoe-2-150x100.jpg 150w" width="700" />

 3. Коли абрикоси з сиропом охолонуть, останній треба назад злити в каструлю. Тепер каструлю з сиропом потрібно знову поставити на вогонь і кип’ятити кілька хвилин. Потім знову вилити гарячий сироп до абрикосів та дати охолонути.

 4. Тепер можна приступати до остаточного варіння абрикосового варення, а саме поставити залиті сиропом плоди на слабкий режим плити (чи легкий вогонь), довести до кипіння і почекати 5 хвилин. В ці 5 хвилин варення варто помішувати, але обережно, щоб не пом’яти абрикоси. Зняти варення з плити та дати охолонути.



 5.  Те що написано в пункті (4) повторюємо 4 рази. Коли абрикоси стануть прозорими, а сироп густим – варення пора розливати в банки і закатувати.

Все наше варення готове. Смачного!

/facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/maxresdefault-1-300x169.jpg" target="_blank">https://facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/maxresdefault-1-300x169.jpg 300w, https://facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/maxresdefault-1-768x432.jpg 768w, https://facedobra.com/wp-content/uploads/2019/06/maxresdefault-1.jpg 1280w" width="640" />

Рубрики:  Фрукты / ягоды/Абрикосы
Консервация на зиму
Метки:  

Процитировано 4 раз
Понравилось: 2 пользователям

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку