Суббота, 03 Ноября 2018 г. 21:36
+ в цитатник
1.5 кг очищеного гарбуза (десертних сортів)
1-2 апельсини
200г цукру
1ч.л лимонного соку
1.5л води
З гарбуза зніміть шкірку, виберіть насіння, поріжте на кусочки. Залийте водою і варіть 15хв. Після повного остигання збийте масу блендером . Додайте сік апельсинів, цукор та лимонний сік. Доведіть до кипіння та варіть 5хв.
Сік готовий. На смак як фанта, з мякоттю смак гарбуза майже не відчутний.
Метки:
фанта
гарбуз
Процитировано 2 раз
Понравилось: 1 пользователю
-
1
Запись понравилась
-
2
Процитировали
-
0
Сохранили
-