Четверг, 31 Мая 2018 г. 23:12
+ в цитатник
Привіт, господиньки! Багато разів користувалась вашими рецептами і порадами. Хочу поділитись з вами рецептом своїх слойок.
Тісто купила в супермаркеті заморожене листкове (додаю фото), в упаковці 4 листочка. Його потрібно дістати з упаковки і розморозити при кімнатній температурі, розкачати ( я розкачувала трішки тонше ніж на вареники). Начинка в мене була з курячого фаршу, цибульки і твердого сиру. Кур.філе (1 подвійне філе) перекрутила через м'ясорубку з цибулею (1 шт.), протушила на сковорідці 3 хвилинки і перебила погружним блендером. Зі спецій використовувала лише сіль та чорний перець. Розмастила начинку по всій поверхні розкачаного тіста, посипала натертим сиром і загорнула в рулет. Нарізала на шматочки, приблизно 3 см товщиною, виклала на деко змащене олією ( фото теж є ). Змастила яйцем і посипала кунжутом. Посадила в розігріту до 220° духовку, і одразу знизила температуру до 200°. Випікати 40 хв при температурі 200° до золотистого кольору. Смачного!
Метки:
слойка
курка
-
Запись понравилась
-
0
Процитировали
-
0
Сохранили
-