-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Юшечка_плюшечка

 -Подписка по e-mail

 

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 18.12.2012
Записей:
Комментариев:
Написано: 4234


Ось три рецепти неймовірно смачної домашньої ковбаси. Збережіть!

Пятница, 30 Октября 2020 г. 01:18 + в цитатник
Цитата сообщения Галина_-_Галинка Ось три рецепти неймовірно смачної домашньої ковбаси. Збережіть!

Пропонуэмо до вашоъ уваги три смачних рецепти домашньоъ ковбаси.

 

Домашня ковбаса завжди виходить смачною і ароматною, але треба заздалегідь подумати про кишки: самостійно їх обробити або купити готові до використання.

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/687474703a2f2f6d6979737669742e70702e75612f77702d636f6e74656e742f75706c6f6164732f323031392f31322f31332d312e6a7067-300x195.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/202...2f31332d312e6a7067-300x195.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="640" />

Домашня ковбаса без оболонки

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/406180_1-300x200.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/406180_1-300x200.jpg 300w, https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/406180_1-768x512.jpg 768w, https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/406180_1.jpg 1200w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="1024" />

Інгредієнти:

  • свинина – 1 кг;
  • часник – 5 зубчиків;
  • сухі вершки – 5 ст. л.;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • яйце – 1 шт.;
  • перець мелений (за смаком);
  • сушені трави (за смаком).
Люди також читають: ?

Приготування:

  1. Помити м’ясо, пропустити через м’ясорубку, перемолоти блендером.
  2. До фаршу додати часник, сухі вершки, цукор та сіль, перебити блендером.
  3. Додати яйце, поперчити, вимішати руками.
  4. Викласти частину фаршу на пергаментний папір, скрутити в батон (довжина має збігатися з розміром каструлі).
  5. Цю ковбаску загорнути пергаментним папером, зав’язати з двох боків.
  6. Тепер загорнути у фольгу, щільно притиснути краї.
  7. Такі ж дії проробити з іншим фаршем.
  8. Викласти заготовки в каструлю, залити водою, притиснути тарілкою, щоб ковбаски занурилися в воду.
  9. Готувати на маленькому вогні 1,5 години.
  10. Вийняти, залишити до охолодження.
  11. Помістити в холодильник на цілу ніч.
  12. Зняти фольгу і папір, посипати травами.

Смачного!

 

Куряча ковбаса

/www.receptydoma.top/wp-content/uploads/2020/08/domashnya_kuryacha_kovbasa1-300x178.jpg" target="_blank">https://www.receptydoma.top/wp-content/uploads/202..._kuryacha_kovbasa1-300x178.jpg 300w" style="box-sizing: inherit; border: 0px; vertical-align: middle; height: auto; max-width: 100%;" width="640" />

Інгредієнти:

  • сало свиняче – 200 г;
  • куряче філе – 1 ½ кг;
  • молоко – 150 мл;
  • мускатний горіх (за смаком);
  • часник – 2 зубчики;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • перець мелений (за смаком);
  • паприка (за смаком);
  • коріандр (за смаком);
  • кишки (тонкі).

Приготування:

  1. Куряче м’ясо і сало добре помити і обсушити, перемолоти на м’ясорубці (через велике решето).
  2. Часник дрібно нарізати, додати до фаршу.
  3. Посолити, додати спеції, перемішати.
  4. Влити вершки, вимішати, залишити на 15 хвилин.
  5. Нафарширувати кишки, помістити в холодильник на 2-3 години.
  6. Розігріти духовку до 170 градусів, запікати ковбаски 1 годину.

Смачного!

Рубрики:  КУЛИНАРИЯ/мясо
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку