



Консервовані огірки |
Огірки з кетчупом
На 5 літрових банок: лавровий лист, перець, часник.
На 2 л води + 1 склянка цукру, 2 ст. ложки олії, 1 пакетик кетчупу «Чілі», 1 склянка оцту. Все це прокип’ятити 5 хв., залити огірки в банках та стерилізувати 15 хвилин. Закатати.
Огірки в томаті
На 5 літрових банок: 1,5 л води, 0,5 л томатної пасти, 200 г цукру, 200 г оцту, 2 ст. ложки солі, 150 г олії. Прокип’ятити, залити огірки в банках, стерилізувати 15 хвилин з моменту закипання води. Закатати.
Другий рік так закриваємо. Смачно!
І всім - СМАЧНОГО!
| Рубрики: | готовка/консервация |
| Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |