ГАРБУЗ - КОРОЛЬ ОСІННЬОГО СТОЛУ! |
Цієї осені до колекції гарбузових десертів я додала ще ГАРБУЗОВИЙ ТОРТ (перероблений мною всіма забутий морквяний торт).
Знаю з власного досвіду, що діти не дуже люблять гарбуз у стравах. А в цьому тортику його зовсім не відчутно!
Отже, рецепт:
ІНГРЕДІЄНТИ:
Коржі:
- 4 яйця
- 1.5-2 склянки цукру
- 1.5 ч.л. гашеної соди
- 2 склянки тертого на дрібну тертку гарбуза
- 3 склянки борошна
- цедра 1 апельсина
- масло для змащування форми
Крем: сирний, будь який за вашим перевіреним рецептом. (Я беру готовий польський "Serek" 1л. відеречко, додаю цукор і перетираю блендером).
Просочення коржів: апельсиновий сироп (вода, цукор, апельсин без цедри, що залишився, можна лимонної кислоти якщо не кисленьке, нарізаємо шматками і щоб закипіло все)
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця збити з цукром, додати соду, натертий гарбуз, цедру апельсина і борошно.
2. Тісто розділити на дві частини. Випікати в круглій формі змащешій маслом при 190 до готовності.
3. Готові коржі розрізати навпіл. Вийде 4.
4. Просочуємо щедро сиропом і складаємо тортик.
5. На дві години в холодильник.
Виходить тортик вагою більше 2 кг!
СМАЧНОГО!!!
Рубрики: | Овощи/Тыква Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь |
Комментировать | « Пред. запись — К дневнику — След. запись » | Страницы: [1] [Новые] |