-Рубрики

 -Поиск по дневнику

Поиск сообщений в Галина_-_Галинка

 -Подписка по e-mail

 

 -Сообщества

 -Статистика

Статистика LiveInternet.ru: показано количество хитов и посетителей
Создан: 27.09.2013
Записей:
Комментариев:
Написано: 19308


ГАРБУЗ - КОРОЛЬ ОСІННЬОГО СТОЛУ!

Понедельник, 23 Сентября 2019 г. 22:25 + в цитатник

Цієї осені до колекції гарбузових десертів я додала ще ГАРБУЗОВИЙ ТОРТ (перероблений мною всіма забутий морквяний торт).
Знаю з власного досвіду, що діти не дуже люблять гарбуз у стравах. А в цьому тортику його зовсім не відчутно!

Отже, рецепт:
ІНГРЕДІЄНТИ:
Коржі:
- 4 яйця
- 1.5-2 склянки цукру
- 1.5 ч.л. гашеної соди
- 2 склянки тертого на дрібну тертку гарбуза
- 3 склянки борошна
- цедра 1 апельсина
- масло для змащування форми

Крем: сирний, будь який за вашим перевіреним рецептом. (Я беру готовий польський "Serek" 1л. відеречко, додаю цукор і перетираю блендером).

Просочення коржів: апельсиновий сироп (вода, цукор, апельсин без цедри, що залишився, можна лимонної кислоти якщо не кисленьке, нарізаємо шматками і щоб закипіло все)

ПРИГОТУВАННЯ:
1. Яйця збити з цукром, додати соду, натертий гарбуз, цедру апельсина і борошно.
2. Тісто розділити на дві частини. Випікати в круглій формі змащешій маслом при 190 до готовності.
3. Готові коржі розрізати навпіл. Вийде 4.
4. Просочуємо щедро сиропом і складаємо тортик.
5. На дві години в холодильник.
Виходить тортик вагою більше 2 кг!
СМАЧНОГО!!!

На изображении может находиться: еда
Рубрики:  Овощи/Тыква
Торты/Торты и пляцки, которые надо испечь
Метки:  

 

Добавить комментарий:
Текст комментария: смайлики

Проверка орфографии: (найти ошибки)

Прикрепить картинку:

 Переводить URL в ссылку
 Подписаться на комментарии
 Подписать картинку